U H20

Atraktivan performans u čaši za najbolji party vikend!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz nezaobilazne strane i domaće glazbene hitove, klub H20 ovog nam prosinca priprema posebna party iznenađenja!

U petak, 19.12. u klubu H20 očekuje vas predblagdanski party uz vrhunsko uređenje, božićne glazbene klasike te brojna iznenađenja koja će upotpuniti party čaroliju nadolazećih blagdana.

Pogledaj i ovo Petar Grašo - 5 Svi znate tu pjesmu! Hana Huljić odmalena je bila bliska s Danijelom Martinović, sjećate li se spota za njezinu pjesmu u kojem se pojavila?

Zanosne djevojke podigle temperaturu u zagrebačkom klubu H20

Nakon odličnog predbožićnog provoda, vrhunac vikenda, u subotu 20.12. upotpunit će jedinstveni performans u čaši, atraktivne umjetnice Une Grujić čiji je talent prepoznala publika diljem brojnih europskih klubskih destinacija. Zavodljivi kostimi, čaroban ples i akrobacije u čaši samo su dio vrhunskog performansa u kojem će zagrebačka publika uživati po prvi put.

Bogat program u prosincu vrhunac će doživjeti i tradiocionalnim božićnim koncertom grupe Magazin u četvrtak, 25. prosinca, a za koji vlada posebno zanimanje. 22. obljetnica rada grupe Magazin predstavlja i poseban repertoar ovog koncerta koji će obuhvaćati pjesme svih pjevačica grupe, s naglaskom na božićno raspoloženje i duh blagdana.

Ulaznice za koncert grupe Magazin u pretprodaji u klubu H20 mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna, a preporuča se ranija kupnja ulaznica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene