Ne propustite

Najbolja kombinacija: klapa Cambi i Arsen Dedić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako više ne nastupa često, Arsen Dedić nije mogao, a ni htio odbiti poziv Klape Cambi da im se pridruži na njihovom koncertu, koji će se ovaj petak, 28.03.2014., održati u Zagrebu.

 Uoči samostalnog koncerta klape Cambi u metropoli, nakon čak tri godine od posljednjeg dvoranskog koncerta, Arsen Dedić pohvalio je našu najnagrađivaniju klapu.

Pogledaj i ovo showbuzz Na koncertu Večer zbog koje je i sam ARSEN DEDIĆ imao tremu

Klapa Cambi pomela konkurenciju na Dalmatinskoj šansoni u Šibenik

'Pratim sve što rade i mislim da su vrhunska klapa. Ne nastupam baš često, ali za Cambi ću napraviti iznimku', otvoreno je rekao Arsen, te dodao - Malo je onih pravih klapa, kao što je to klapa Cambi. -

Osim Arsena klapi će se na pozornici pridružiti i Massimo.
Ova klapska noć predviđena za petak, unijet će u dvoranu - klapsku pismu, sa okusom mora i okusom soli.

Klapa je pripremila program u kojem će nam pokazati svu svoju glazbenu raznolikost od tradicio nalnih pjesama a cappela izvedbi s kojim su osvojili rekordnih pet puta FDK Omiš, jedinstvene obrade pjesama naši najboljih autora kojim su krajem devedesetih godina oduševili i nove generacije.

U zadnjem dijelu koncerta u pratnji svog banda izvesti će svoje hitove kojim su obilježili zadnje godine naše klapske scene.
Oduševljenje klapom prethodnih dana nije krio ni poznati reporter Nove tv, Andrija Jarak, koji je jednom prilikom rekao da osvoji milijun dolara da bi ih potrošio na svjetsku turneju genijalne klape Cambi.
I iako neće biti gost na pozornici, članovi klape pozvali su Andriju na koncert.

Klapa nam je priredila još jedno iznenađenje. Na koncertu će nastupiti i velika slovenska zvijezda Nuša Derenda s kojom su nedavno snimili „Poletna noć“ jednu od najljepših slovenskih pjesama svih vremena.

Klapa Cambi hrvatska je najnagrađivanija klapa, klapa koja je čak tri god ine u kontinuitetu bila na hrvatskoj turneji, klapa koja je osvojila unaprijed rasprodanim koncertima Ameriku, klapa čije se pjesme pjevaju u Sloveniji i klapa sa mnogobrojnim hitovima.

Ne propustite najbolje od klape Cambi ovaj petak, 28.03.2014. na njihovom koncertu u Domu sportova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene