455460
455460
455460
455460
455460

ZASJENILA UTRKU Anja je bila najzgodnija biciklistica

  • , 31.10.2016., 13:45
  • Autor:
  • komentara

Anja Alavanja ovaj je vikend uživala na dubrovačkom području.

 
 
 
 
Anja Alavanja (FOTO: PR)
Anja Alavanja (FOTO: PR)

Anja Alavanja ovaj je vikend poslom završila na osunčanoj obali dubrovačkog područja. Vodila je utrku Ćiro 2016., a sve s ciljem da se stara pruga Mostar – Konavle prenamijeni u biciklističko-pješačku stazu. Ujedno Anja je tako sudjelovala u poticanju ljudi na zdrav život, a sve se odvijalo pod pokoviteljstvom Europske unije.

Sve je organizirala Općina Konavle, u sklopu projekta prekogranične suradnje „Bicikliranjem kroz povijest – Revitalizacija stare uskotračne pruge Ćiro“. Start je bio u Mihanićima, cilj u Vojskom dolu – a vozilo se na kronometar.

I sama Anja vozila je bicikl, a mnogi su komentirali da je bila najzgodnija biciklistica.

Anja Alavanja (FOTO: PR)

Poredak:

1. Ivica Hanzijer (10:01)
2. Goran Bošković
3. Dragan Peručić

Dječja kategorija:

1. Ana Perković (23:57)
2. Nikola Milišić
3. Matej Marijanović

Anja Alavanja (FOTO: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se