Noćni život

Anita Dujić i prijateljice se zabavljale u zagrebačkom klubu Groove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Ivan Herceg i plivač Alexei Puninski na plesnom su podiju novouređenog kluba Groove privlačili brojne poglede. Klupski program Studio i novi RNB, house i dance hitovi rasplesali su i TV voditeljicu Miu Kovačić i manekenku Anitu Dujić Veljaču.

Novouređeni klub Groove predstavio je klupski program petkom - Studio.

Pogledaj i ovo Nina Donelli (Foto: PR) - 3 Ima novi spot Hercegova atraktivna djevojka Nina Donelli progovorila o vezi: "To je sve što ću reći na temu njega"

U Zagrebu otvoren novi klub H2O

Mix starih i novih RNB, house i dance hitova pokazao se kao dobitna kombinacija, a na prepunom plesnom podiju isticale su se lijepe Anita Dujić Veljača i Mia Kovačić, koja je bila u društvu modnog fotografa Šime Eškinje, a koji posljednjih godina živi u Parizu. Poglede su privlačili i glumac Ivan Herceg te plivač Alexei Puninski koji su se zabavljali u dobrom društvu te uživali u glazbi rezident DJ-a kluba Vedrana Rake.

Klub Groove nalazi se u samom srcu Zagreba, a ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije, bilo zbog pomno birane glazbe, moderno uređenog prostora i brojnih dodatnih sadržaja te specijalnih efekata koji oduševljavaju. Nezaboravan provod i ugodna atmosfera na prvom su mjestu, a zavidan glazbeni program zaštitni znak zbog kojeg Groove zaslužuje visoko mjesto na ljestvici najpoželjnijih zagrebačkih clubbing destinacija.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene