Svjetski trendovi

FOTO Anamarija Asanović oduševljena modom na Umaginationu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Završio je ovogodišnji Umagination festival.

Peto jubilarno izdanje festivala Umagination završilo je prošlog vikenda u Umagu, a više od 8000 rasplesanih posjetitelja ponijet će sa sobom sjećanja i nezaboravne trenutke provedene uz svjetske DJ velikane Alessa, Fedde Le Granda, Thomasa Golda, Danny Avilu, Tujama i Vanillaz.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Osim dobre glazbe, na festivalu Umagination proteklih smo dana mogli uočiti i najnovije modne trendove, razne stilove i modne dodatke koji su dodatno začinili istarski festival.

Umagination prati svjetske trendove pa je tako poznati selfie bio najpopularniji foto trend, kao i majice s maštovitim natpisima, a djevojke u kratkim topićima i hlačicama nije nimalo smetalo malo hladnije vrijeme. Među brojnim posjetiteljima našla se i naša prelijepa modna dizajnerica iz Splita, Anamarija Asanović, koja je prvi put bila na Umaginationu, a pozitivno se iznenadila raznim modnim stilovima.

Asanovićevi nasljednici partijali do jutra u Umagu

'Jako mi se svidjelo to što su svi bili obučeni jako ležerno, ali istovremeno vrlo smjelo. Sve je bilo vrlo veselo, šareno i gorilo je od raznih modnih dodataka i ukrasa za kosu koje i osobno jako volim. Na festivalima vrijedi pravilo da nema pravila i drago mi je vidjeti sve te otkačene kombinacije koje inače nikada ne biste obukli da idete na kavu ili šetati rivom. Imate potpunu slobodu da izrazite svoju kreativnost i to se jako osjetilo', izjavila je Asanović.

Ovogodišnji Umagination bio je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske, Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. do 13. srpnja, te dva dana kasnije na Hvaru.

Anamarija Asanović otkriva da je i sama nestrpljivo čeka festival Ultra: 'Bila sam i prošle godine i osvojila me dobra energija i atmosfera, tisuće mladih ljudi iz cijelog svijeta i to divno iskustvo vrijedi ponovo osjetiti. Jako sam ponosna što je upravo moj Split odabran kao jedina lokacija u Europi za ovaj veličanstveni događaj!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene