sjedinili svoja glazbala

Ana Rucner dovela u Zagreb jednog od najboljih britanskih pijanista nove generacije Olivera Poola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ove godine Anin koncert na dubrovačkom Srđu na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe

Kako to zvuči kad dva mlada vrsna glazbenika, Ana Rucner i Oliver Poole sjedine svoja glazbala koja vjerno prenose njihovu strast i emocije, violončelo i klavir i skladno zasviraju danas se moglo čuti na druženju s medijima, kod zagrebačkih Fontana. Ana je s velikim zadovoljstvom najavila svoj koncert u Zagrebu, 30. lipnja, u sklopu Večeri na Griču, na platou Gradec napomenuvši da je uvijek poseban osjećaj svirati u svom gradu. U Zagrebu je ugostila mladog britanskog pijanista, Olivera Poola, s kojim će ovih dana snimati novu skladbu, a uskoro i novi spot.

Pogledaj i ovo Ana Rucner To je život! Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

No, osim projekata u Zagrebu, Anu očekuje i koncert „Pozdrav ljetu“, peti po redu, u sklopu autorskog projekta "Ana u Gradu", koji se ove godine održava već šesti put. S obzirom da je "Pozdrav ljetu" krenuo drugu godinu festivala Ana u Gradu, taj koncert ove godine obilježava svoj mali jubilej. "Pozdrav ljetu" se već tradicionalno održava na doista veličanstvenom dubrovačkom Srđu, u amfiteatru Excelsa nekretnina, uz prisutnost mnoštva turista, Dubrovčana i medija. Ove godine Ana će dočekati izlazak sunca svirajući s Oliverom Pooleom, za kojeg BBC izjavljuje da je „mladi Rubinstein“. Oliver je u Londonu, odakle i dolazi, svirao za mnoge poznate osobe, njegov je talent prepoznao i David Beckham i angažirao ga na svojoj promociji, a nedavno se družio i sa Stingom u Gruziji.

Hrvatska violončelistica gostovat će i na spektakularnom koncertu svjetski poznatog tenora, Jose Carrerasa u pulskoj Areni 23. srpnja, što će joj biti velika čast i jedinstvena prilika budući da je ovo zadnja Carrerasova svjetska turneja. Na druženje s Anom svratili su i Sandra Bagarić i Darko Domitrović, Vlado Kalember, Sandi Cenov i Goran Grgić te D.J. Tom Polo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene