'Ljeto na Kaštelu'

Ana Rucner 9. kolovoza nastupa u Puli

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U sklopu manifestacije „Ljeto na Kaštelu“ nastupit će Ana Rucner i Rambo Amadeus.

U sklopu manifestacije „Ljeto na Kaštelu“, nakon prva dva uspješna koncerta Amire Medunjanin  koja je interpretacijama sevdalinki očarala prepun pulski Kaštel te odličnog blues koncerta kanadskog multiinstrumentalista John Lee Sandersa i pratećeg benda Rad Gumbo,  u Puli će svoje koncertno gostovanje imati i naša višestruko nagrađivana violončelistica Ana Rucner.

Ana će nakon gostovanja po čitavom svijetu i promociji naše kulture prikazati svoj jedinstveni stil i nadasve kreativni repertoar koji je kombinacija klasične, moderne i „world“ glazbe  u prekrasnom ambijentu pulskog Kaštela u petak 09.08. s početkom u 21:30.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Hvaru Ana pokazala zavidnu liniju u leopard bikiniju!



Ana je već u djetinjstvu pokazala darovitost za glazbu, a za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja i studija a stalno je bila angažirana u Mariborskoj filharmoniji. Osobite je poznata postala nakon izlaska spota Oda radosti,  koji promovira hrvatski turizam.

Biti će ovo jedino gostovanje Ane Rucner u Istri nakon dugo vremena gdje će zanosna  violončelistica posjetiteljima  dočarati ljepote našeg  najvećeg  hrvatskog polutoka te prenijeti emocije na prekrasan krajolik, kulturu i ljude koji tu žive.


U sklopu „Ljeta na Kaštelu“
18.08. 2013  će nastupiti mega car ex jugoslavenske glazbene scene, koji se također nakon nekoliko godina ponovo vraća  Pulu - Rambo Amadeus. Ovaj glazbenik, kojeg i ne treba posebno predstavljati, poznat je po svojoj autorskoj poetici, autoironiji, nevjerojatnom pripovjedačkom daru s drsko originalnim i živopisnim slikama te neočekivanim glazbenim potezima koji svaki koncertni projekt čine neponovljivim. Rambo svakim svojim koncertom napravi nezapamćeni show program-spoj izuzetnog live performansa uigranog banda i humora, koji uvijek iznova privlači publiku.

ANA RUCNER PETAK 09.08. LJETO NA KAŠTELU.(70/90kn)

RAMBO AMADEUS NEDJELJA 18.08. LJETO NA KAŠTELU (60/80)

Karte se mogu kupiti u Rock Caffe Pula , Scalierova 8

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene