Prava missica

Zadranka koja je zaslužila status najljepše: 'Želimo da naša lipotica bude Miss Hrvatske'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga pratilja je Ana Marija Matulj, a prva pratilja je Karla Šinkić.

Sinoć u prekrasnom ambijentu Ilirija Resorta u Biogradu na Moru održan je izbor ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Svestrane dame Pjevačice i okrunjene ljepotice: Otkrivamo koje poznate glazbenice imaju krune s izbora ljepote

Za Miss Zadarske županije je odabrana Ana Colić iz Draga. Druga pratilja je Ana Marija Matulj, a prva pratilja je Karla Šinkić dok se titulom Miss fotogeničnosti okrunila Ana Colić, a za Miss Simpatičnosti proglašena je Jelena Dragobratović.

Mjesto više se tražilo u prepunom "Aquatic centru Bazen" gdje se moglo primijetiti veliki broj poznatih lica iz svijeta politike, sporta i glazbe, a iz kuloara se moglo čuti kako su organizatori imali najljepše djevojke od svih županija ove godine .

U glazbenom programu nastupila je Antonija Šola, i plesana skupina "Diamond Soul, Entertainment dok je program vodio odlični Davor Garić.

Naša predstavnica kreće sa pripremama odmah jer finale Miss Hrvatske će se u lipnju održati stoga kako kažu organizatori "želimo da naša lipotica bude Miss Hrvatske"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene