Od Kozma

Ana Begić i Kristina Bradač za sebe biraju samo najbolje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavila je vlastite linije proizvoda za svakodnevnu uporabu.

Glumica Ana Begić, modna dizajnerica Kristina Bradač, bivša manekenka Jelena Orešković, vaterpolski reprezentativac Ante Vukičević i brojni drugi sa zanimanjem su isprobali predstavljene proizvode.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Drogerija KOZMO aktivno je uključena u suradnju s domaćim manufakturama i tvornicama u očuvanju radnih mjesta i razvoja originalnih hrvatskih proizvoda. Predstavljeno je čak pet linija proizvoda; Kozmo proizvodi s motivom čipke korisni za njegu lica i tijela, tu su i balzami za usne, čarape, proizvodi za depilaciju, proizvodi za čišćenje i pranje (regeneratori i sredstva za pranje suđa), KuKu baby - proizvodi za njegu beba, Galla - modni nakit, Kalli - gelovi za tuširanje, kupke, šamponi i regeneratori, te InSpiria mirisne svijeće u čaši i lučice.

Iva Jerković snimila kampanju za modni brend Kristine Bradač

'Oduševljena sam proizvodima. Već sam isprobala neke od proizvoda KOZMO privatne marke i moram reći kako su izvrsne kvalitete i vrlo pristupačnih cijena, a drago mi je da i na taj način pomažemo očuvanju radnih mjesta i našeg gospodarstva', izjavila je glumica Ana Begić.

U suradnji s partnerima razvijene su linije koje odgovaraju trenutnim željama kupaca u zahtjevima tržišta. Proizvodi za njegu lica i tijela u sebi sadrže čiste prirodne sastojke, masline, lavandu, med, propolis i drugo, a u sve njih utkan je rad isključivo hrvatskih proizvođača.

KuKu Baby je linija proizvoda namjenjena vašim najmlađima a sadrži ulje geranija i crvene naranče, bez alkohola je, bez parabena, silikona i konzervansa. Možete pronaći zaštitnu kremu za lice i tijelo, kupku i šampon, upojne blazinice te vlažne maramice koje njeguju osjetljivu bebinu kožu. Cijela linija napravljena je tako da hrani i štiti nježnu kožu vaše bebe.

U liniji Kalli mogu se pronaći proizvodi za njegu tijela i njegu kose za čiji su razvoj korišteni već provjereni recepti prilagođeni trendovima. Gelovi za tuširanje i šamponi su bez parabena i PH neutralni, a razvijeni su u liniji za žene i liniji za muškarce. Očarat će vas veliki broj različitih mirisa, čiju su inspiraciju pronašli u arganovom ulju, shea maslacu, morskoj soli, ružmarinu, medu i drugom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene