U Vip klubu

Amira Medunjanin sevdahom publiku digla na noge, večeras zadnji koncert!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pet biseva! Teško je prisjetiti se koncerta na kojem je zvijezda čak pet puta izlazila na bis, ali jučerašnja publika u VIP clubu baš je to imala prilike osjetiti

Onaj treptaj koji nosi esencija glazbe! Čistu emociju koju glazbenici dijele s drugima! Sve su to dijelovi od kojih je bio sazdan jučerašnji sevdah, kojeg ne bi bilo bez impresivne Amire Medunjanin. Uz pratnju vrhunskih glazbenika - Boška Jovića na gitari i Edvina Hadžića na kontrabasu – Amira je hrvatskoj metropoli pokazala zašto ju toliko cijene inozemni mediji (pohvalili su je The Observer, The Guardian, Telegraph, The Sunday Times...).

Pogledaj i ovo Amira Medunjanin "zvijezde su na nebu" Tepaju joj da je kraljica sevdaha, no ona je skromna i otkriva zašto je preselila u Istru: "Fascinirana sam"

>> Romantične pjesme sevdaha oduševile Zagrepčane!

Sva pažnja, sav fokus, bili su na glazbi. Nije bilo onog konstantnog žamora, koji zna ometati publiku na koncertima. U tišini, ponekad i zatvorenih očiju, publika je samo slušala što im Amira govori i pritom upijala svaku riječ, a bilo je tu svih jezika – bosanskog, srpskog, makedonskog...

Cijeli spektar etno glazbe nekadašnje države prošarale su neke od pjesama iz repertoara: od najslavnije pjesme Jadranke Stojaković „Što te nema“ preko 'Prošeta se Jovka Kumanovka' do 'Bele Ruže'.

Vrhunska izvedba samo je apostrofirala da bosanska Billie Holiday ima toliko puno toga za reći. Za one koji još nisu uživali u vrhunskom sevdahu napomenut ćemo da se ulaznice za preostale koncerte još mogu kupiti.

Večerašnji koncert ujednoje i Amirin posljendi koncert u Zagrebu. Počinje od 21 sat i to nastupom mlade kantautorice Erne Imamović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene