Sjajan spot

Premijerno pogledajte: Amel Ćurić predstavlja novu pjesmu "Hipohondar"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amel Ćurić predstavlja novi singl zanimljivog naziva "Hipohondar".

Amel Ćurić predstavlja novi singl zanimljivog naziva "Hipohondar". Pjesmu prati atraktivan spot, u kojem se pojavljuje i glumac Milan Pavlović, poznatiji kao Dino Mehmeda Mujkić iz serije "Lud Zbunjen Normalan". U video spotu koji obiluje impresivnim kadrovima mora i prirode u okolici Dubrovnika, pored glumca Milana Pavlovića pojavljuju se i svjetski top modeli; Aida Jahić i Ana Bavrka koja je nedavno proglašena za Miss New World 2017. Kako se ovo sjajno društvo provelo na Jadranu, pogledajte u spotu za pjesmu "Hipohondar".

Pogledaj i ovo showbuzz "Za nas" Amel Ćurić i Adi Šoše snimili hit duet koji je publiku osvojio već na prvo slušanje

"Ovo je pjesma za sve one koje muče sve te slatke, ljubavne muke. Nema ljeta bez ljetnih romansi, a jedna takva je tema moje nove pjesme. Sretan sam što publici predstavljam novi singl i spot koji je u sjajnom društvu sniman u okolici Dubrovnika. Vjerujem da će "Hipohondar" obilježiti ovo ljeto", rekao je Amel Ćurić.

Glazbu i tekst nove pjesme Amela Ćurića potpisuje Miloš Roganović, a aranžman je radio Marko Đurašević. Spot je sniman u produkciji "Komitet" pod redateljskom palicom Arneja Misirlića, a za styling je bila zadužena Jelena Čabarkapa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene