PAXOVCI VAS POZIVAJU

Pogledajte kako izgleda 9 najgorih prekida svih vremena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svađa, plač, suze i neugodan osjećaj u želucu normalne su pojave, no postoji rješenje i za taj problem. PAX-ovci znaju kako!

Prekidi ljubavnih veza nikada nisu bili jednostavna stvar. Svađa, plač, suze i neugodan osjećaj u želucu normalne su pojave, no postoji rješenje i za taj problem. Predstava '9 najgorih prekida svih vremena' nova je predstava Pučkog amaterskog kazališta Samobor ili jednostavno PAX-ovaca u kojoj će vam mladi talentirani glumci pokazati da postoje i gori prekidi od ovog vašeg.

 

Zajednički rad, trud, znoj, fulane konfete, teški plesni koraci, pive nakon proba, zalivene hlače pola sata prije...

Posted by Pax on Saturday, October 31, 2015
Pogledaj i ovo Elizabeth Taylor i Richard Burton (Foto: Profimedia) Elizabeth i Richard Fatalna ljubav koja nikada nije umrla: Holivudska ljubavna priča stoljeća koja je postala mit

 

PAX-ovci svoju novu predstavu '9 najgorih prekida svih vremena' izvode povodom Noći kazališta 21.11.2015. u 20 sati u Kinu Samobor. Ulaz je besplatan i svi ste pozvani!

Predstava je nastala u suradnji PAX-ovaca i Jana Novosela, a scenografsku palicu držala je Lana Predojević. U predstavi ponosno glume Jasmina Marić, Vjekoslav Leonard Prčić, Maja Ivčič, Mateja Librić, Nikola Telišman Dražen Perković, Kristina Šoić, Marko Franceković, Ines Ibrišević, Zvonimir Kufek i Aleksandra Keresman.

 

Vidimo se večeras?'9 najgorih prekida svih vremena', Kino Samobor, 20:00 sati, ulaz slobodan!! Mi smo spremni i čekamo vas!

Posted by Pax on Friday, October 16, 2015

Svakom novom izvedbom svoje predstave PAX-ovci osvajaju srca publike na festivalima diljem Hrvatske. Posljednje priznanje stiglo je iz Belog Manastira gdje je održan 6. međunarodni festival kazališnog stvaralaštva, a predstava PAX-ovaca dobila je nagradu za najbolju predstavu.

Predstava samoborskih PAX-ovaca, '9 najgorih prekida svih vremena', izabrana je i u završnici državnog Festivala kazališnih amatera, za nastup na 5. razglednici Hrvatskog sabora kulture u Lisinskom. Također, između 22 predstave, nagrađeni su i posebnim priznanjem za kolektivnu igru te su osvojili nagradu za najbolju mušku sporednu ulogu.

PAX-ovci oduševili predstavom 'Igra snova'

Svojom predstavom kazalište je gostovalo i na Festivalu komedije u Bjelovaru, održanom u rujnu ove godine gdje je osvojilo čak četiri nagrade. Predstava je nagrađena za najbolju scenografiju, a dvojica glumaca osvojila su nagrade za najbolje sporedne muške uloge. Također cijelom je ansamblu pripala nagrada za najbolju režiju, što je izuzetno važno priznanje obzirom da su predstavu po prvi puta režirali sami. PAX-ovci su u Bjelovaru još bili nominirani za najbolju kostimografiju i najbolju predstavu u cjelini.

 

 

Pučko amatersko kazalište Samobor (PAX) djeluje od 2002. godine u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Samobor. Svojim predstavama redovito sudjeluje na regionalnim smotrama kazališnog stvaralaštva, Festivalu kazališnih amatera Hrvatske te drugim kazališnim manifestacijama na kojima osvaja priznanja, pohvale i nagrade. Kazalište je od osnutka vodio gospodin Miroslav Burić koji je bio i redatelj svih predstava do 2011. godine. Nakon 2011. godine kazalište PAX ostvarilo je suradnju s poznatim hrvatskim redateljem Robertom Raponjom koji potpisuje režiju čak dvije predstave mladih PAX-ovaca.

Nakon dugodogišnjeg iskustva na kazališnim daskama glumački ansambl se odlučuje za samostalnu režiju svoje najnovije predstave, komedije "9 najgorih prekida svih vremena" (2015.) što im polazi za rukom čemu su dokaz osvojene nagrade i priznanja, a ponajviše oduševljenost publike svakom novom izvedbom.

Sve o PAX-ovcima saznajte na službenoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene