BOJE CROATIE

MNOGI SU OVO PROŠLI: 'Posvećeno svim mladim ljudima koji napuštaju Hrvatsku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alka Vuica u novoj pjesmi progovorila o aktualnom trenutku i iseljavanju u inozemstvo!

Poznata kantautorica, odlučila je na sebi svojstven i poseban način, progovoriti o jednoj od najaktualnijih tema današnjice u cijeloj regiji, iseljavanju.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

Alka Vuica novim se singlom sa sjetom osvrnula na ljubav i prijatelje koji 'trbuhom za kruhom' odlaze u bijeli svijet, ali im istodobno i poručuje da ne zaborave svoju rodnu zemlju, kao i ljubav prema istoj.

'Posvećeno svim mladim ljudima koji napuštaju Hrvatsku u potrazi za boljom budućnošću!', ovom rečenicom Alka je napravila poseban uvod za pjesmu 'Boje Croatie', koju autorski potpisuje kada je riječ o tekstu, dok je glazbu napravila u suradnji sa Tomom Žaperom.

Što je Alka poručila svima koji odlaze u 'obećani bijeli svijet' poslušajte: 

'Tema pjesme je ljubavna priča dvoje ljudi koji se moraju rastati, jer on ima ambicije i odlazi u svijet u nadi da će ostvariti svoje snove, jer shvaća da je čekanje na bolju budućnost u Hrvatskoj predugo.'

'Pripadam generaciji kojoj od rođenja govore da će biti bolje, a stalno je sve gore i gore. Život nam je prošao u nadi, i danas me strašno pogađa ova situacija u Hrvatskoj, kada nakon svega vidim da moj sin, ako želi bilo što ostvariti, mora otići u inozemstvo.'

'Pažnju sam još jednom htjela skrenuti na taj veliki problem iseljavanja mladih, jer bez mladih nema ni budućnosti za ovu zemlju', zaključila je Alka.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene