455422
455422
455422
455422
455422

PREMIJERA 'Ne odlazite iz zemlje, nego mijenjajte stvari'

  • , 31.10.2016., 11:57
  • Autor:
  • komentara

Alka Vuica poziva na ostanak u domovini.

 
 
 
 
Alka Vuica (FOTO: PR)
Alka Vuica (FOTO: PR)

Poznata kantautorica, izuzetno je aktivna, te je proteklih dana snimila video spot za svoj hvaljeni aktualni singl 'Boje Croatie', kojim je na sebi svojstven način progovorila o jednoj od najaktualnijih tema današnjice u cijeloj regiji, iseljavanju.

Novim singlom sa sjetom se osvrnula na ljubav i prijatelje koji 'trbuhom za kruhom' odlaze u bijeli svijet, ali im istodobno i poručuje da ne zaborave svoju rodnu zemlju, kao i ljubav prema istoj.

'Snimila sam spot za pjesmu Boje Croatie koja je inspirirana odlaskom mladih iz Hrvatske. Moj prijatelj Jenan Pekušić koji je suvlasnik Provision studia u Londonu i koji već godinama radi za Kylie Minoque i brojne druge zvijezde, režirao je spot.Cijelu ovu priču završila bih porukom - Uživajte i ne odlazite iz zemlje, nego mijenjajte stvari i dižite revolucije! Volim vas sve.', istaknula je Alka.

'Boje Croatie' autorski potpisuje sama Alka kada je riječ o tekstu, dok je glazbu napravila u suradnji sa Tomom Žaperom.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se