Mudra Alka

PREMIJERA 'Ne odlazite iz zemlje, nego mijenjajte stvari'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alka Vuica poziva na ostanak u domovini.

Poznata kantautorica, izuzetno je aktivna, te je proteklih dana snimila video spot za svoj hvaljeni aktualni singl 'Boje Croatie', kojim je na sebi svojstven način progovorila o jednoj od najaktualnijih tema današnjice u cijeloj regiji, iseljavanju.

Pogledaj i ovo Alka Vuica i Zoran Šerbedžija za sve ljubitelje glam rocka Klub Komedija čeka pravi rock spektakl i to na koncertnoj promociji albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije!

Novim singlom sa sjetom se osvrnula na ljubav i prijatelje koji 'trbuhom za kruhom' odlaze u bijeli svijet, ali im istodobno i poručuje da ne zaborave svoju rodnu zemlju, kao i ljubav prema istoj.

'Snimila sam spot za pjesmu Boje Croatie koja je inspirirana odlaskom mladih iz Hrvatske. Moj prijatelj Jenan Pekušić koji je suvlasnik Provision studia u Londonu i koji već godinama radi za Kylie Minoque i brojne druge zvijezde, režirao je spot.Cijelu ovu priču završila bih porukom - Uživajte i ne odlazite iz zemlje, nego mijenjajte stvari i dižite revolucije! Volim vas sve.', istaknula je Alka.

'Boje Croatie' autorski potpisuje sama Alka kada je riječ o tekstu, dok je glazbu napravila u suradnji sa Tomom Žaperom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene