457059
457059
457059
457059
457059

PREMIJERA Alka Vuica ima novi glazbeni adut

  • , 14.11.2016., 17:13
  • Autor:
  • komentara

Alka nam ovoga puta donosi novu-staru glazbenu priču pod naslovom 'Voli me još'.

 
 
 
 
Alka Vuica (Foto: Viviana Lokmer Šulina)
Alka Vuica (Foto: Viviana Lokmer Šulina)

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, predstavlja novi glazbeni adut iz svoje kreativne radionice. Alka nam ovoga puta donosi novu-staru glazbenu priču pod naslovom 'Voli me još'.

Riječ je o pjesmi sa albuma 'Balkan girl', za koju sama Alka ističe, 'Voli me još' jedna je lijepa pjesma kojoj sam htjela obnoviti život, jer je nezasluženo ostala u zapećku.' A novi životni vijek, pjesma će doživjeti na ovogodišnjem Chansonfestu, koji će se održati u četvrtak 17.11.2016., u zagrebačkom gradskom kazalištu „Komedija“.

'Drago mi je da sa ovom pjesmom idem na Chansonfestu, na kojem ove godine ima mladih izvođača i koji je sve bolji. Šansona je bezvremenska, baš kao i ova pjesma', ističe Alka.

Alka Vuica (Screenshot: Viviana Lokmer Šulina)

'Voli me još' kao i svaki puta dosada potvrđuje iznimnu kvalitetu Alke kao kantautorice, obzirom da potpisuje glazbu i tekst, dok iza aranžmana zajedničkim snagama stoje Fedor Boić i Franjo Valentić. Nova skladba dobila je i svoje video izdanje za koje je zaslužan Jenan Pekušić, koji je snimio i Alkin posljedni spot za pjesmu 'Boje Croatie'.

Alka Vuica (Screenshot: Viviana Lokmer Šulina)

'Jenan je osmislio osmislio art spot, u kojem se pojavljujem u muškom odijelu i sviram klavir Alki u crvenoj haljini. Riječ je o jin i jang principu, odnosno muško ženski odnosima', zaključuje Alke.

Alka Vuica (Screenshot: Viviana Lokmer Šulina)


Kao što smo rekli Alka Vuica sa novom pjesmom nastupit će na ovogodišnjem Chansonfestu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se