prijavi se

Akupunktura grada na Špancirfestu: kreativno osmišljavanje javnih prostora

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

"Akupunktura grada" je projekt koji želi kroz niz malih i preciznih intervencija u javnom prostoru poboljšati kvalitetu urbanog života, povećati socijalnu koheziju lokalne zajednice i ojačati identitet urbanih cjelina.

U sklopu projekta „Akupunktura grada“ će se tijekom Špancirfesta, od 26. do 30. kolovoza, u Varaždinu održati interdisciplinarna radionica na temu osmišljavanja novih javnih prostora u gradu. Tijekom radionice će se, u suradnji sa zagrebačkim Arhitektonskim fakultetom, raditi na osmišljavanju novog varaždinskog trga, koji je nastao zatvaranjem dosadašnjeg parkirališta u Habdelićevoj ulici.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Špancirfest 2015: Raznoliki program na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu

Ova radionica dio je novog usmjerenja Špancirfesta prema kreativnim i interaktivnim sadržajima, koji pružaju priliku svima da se, prema vlastitim interesima i sklonostima, uključe i postanu ne samo dio programa festivala nego i doprinesu projektima i temama od šireg društvenog značaja.

Akupunktura grada

Za sudjelovanje u radionici se mogu prijaviti studenti viših godina te stručnjaci iz različitih područja koji su spremni na interdisciplinarni grupni rad.
Broj sudionika je ograničen, a forma za prijavu se nalazi na linku http://spancirfest.com/radionice-2015/. Špancirfest će sudionicima osigurati smještaj i prehranu (doručak i dva obroka dnevno).

Voditeljica radionice je dr.sc. Kristina Careva, dipl.ing.arh. Mentori su: dr.sc Tomislav Pletenac, dipl. antropolog, Mojca Smode Cvitanović, dipl.ing.arh i Marina Smokvina, dipl.ing.arh. Odabrani kandidati bit će obaviješteni o točnom terminu i drugim detaljima radionice.

 

I ove godine smijte se uz predstave komedije! Na novoj pozornici Vila Bedeković očekuju vas četiri urnebesne predstave,...

Posted by Špancirfest on Friday, July 24, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene