'Zajedno'

Aktualni duet Buđenja i Vanne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova suradnja grupe Buđenje i Vanne na pjesm 'Zajedno' rezultirala je spotom i najavom za promociju albuma 'Ljubav nema pravila'.

Pod režiserskom palicom Tomislava Povića, spot za pjesmu 'Zajedno' je sniman u novom coworking prostoru u Zagrebu, HUB385, a kadrovi Trešnjevke i zimsko zagrebačko nebo poslužili su kao posebna kulisa Vanni i Darku Bakiću, frontmanu benda.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 jeste li vidjeli ovaj video? Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

Singlom 'Zajedno' Buđenje najavljuje svoju prvu pravu koncertnu promociju albuma 'Ljubav nema pravila' koja će se održati u kazalištu Kerempuh, na prvi dan proljeća, 21. ožujka.

 

Za najbrže fanove bend je pripremio i poseban poklon: svi koji ulaznicu kupe do 10. ožujka, na poklon će dobiti i CD 'Ljubav nema pravila'!

'Kerempuh je poseban koncertni prostor za kojeg pripremamo i poseban program. Broj sjedećih mjesta idealan je za emocionalnu glazbenu predstavu, a sjajna akustika doprinijet će novom doživljaju naših pjesama koje ovih dana upravo oblačimo u neke nove aranžmane. Ovaj koncert priželjkujem još od prve snimljene pjesme Buđenja!', iskren je Darko Bakić.

Uz Vannu, bendu će se na pozornici Kerempuha pridružiti i njihovi prijatelji Pavel, Marijan Brkić Brk (Parni Valjak) i Tomo in der Mühlen.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene