449304
449304
449304
449304
449304

Vježbajte uz finalni trening nacionalnog projekta 'Aktivna Hrvatska' u Zagrebu

  • , 07.09.2016., 10:08
  • Autor:
  • komentara

Stotine vježbača diljem Hrvatske je tijekom godine vježbalo uz stručni tim projekta Aktivna Hrvatska.

 
 
 
 
Aktivna Hrvatska (Foto: PR)
Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska poziva vas na ovogodišnji finalni trening. Stotine vježbača diljem Hrvatske je tijekom godine vježbalo uz stručni tim projekta. Posljednje ovogodišnje vježbanje održava se u subotu, 10. rujna u 16 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog tjedna sporta.
'Pozivam Zagrepčane da nam se pridruže u treningu kojim ćemo educirati i poticati na što aktivniji život. Trening vlastitom snagom dobro će vas razgibati i dati vam energiju. Naš tim je na raspolaganju svim vježbačima za savjete i edukaciju!', izjavio je voditelj trenerskog tima, kineziolog Ivan Antunović.

Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača na subotnjem treningu nagradit će poklonima koji pomažu u vježbanju i higijeni. Generalni partner HEP daruje majice, NIVEA poklon paket proizvoda za njegu tijela. OTP banka vježbačima poklanja šilterice, Jamnica bočicu Mg Mivele vode Vašeg srca, tu su i Kotanyi začini, Osteo-Bi Flex® znojnici za ruku te magazini Men's Health i Lijepa i Aktivna.

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP. Zagrebački trening vodit će treneri s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a istom će prisustvovati i brojne osobe iz sportskog i društvenog života Hrvatske. Kroz finalni program koji uključuje predavanje nutricionista iz Definicije Hrane te stručnjaka iz Biotreninga vodi nas Renata Sopek. Trening se sastojati od vježbi koje se izvode vlastitom tjelesnom težinom, prilagođenim svim dobnim skupinama.

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

Projekt Aktivna Hrvatska pokrenut je prije četiri godine kao odgovor na porazne podatke koji pokazuju da se Hrvati sve manje kreću te postajemo sve nezdravija nacija. Kroz zajedničke treninge u brojnim, hrvatskim gradovima i nizom popratnih edukatvnih aktivnosti, ovaj nacionalni projekt aktivirao je tisuće vježbača i pokazao koliko je malo tjelesne aktivnosti potrebno za zdravo tijelo. Važnost projekta prepoznali su i u Europskom tjednu sporta, inicijativi Europske komisije koja će od 10. do 17. rujna poticati Europljane na bavljenje sportom. Prvi dan Europskog tjedna sporta u Hrvatskoj će obilježiti upravo trening Aktivne Hrvatske, a program Europskog tjedna sporta na Trgu dr. Franje Tuđmana održava se od 12 do 20 sati prikazom brojnih sportova.

Priključite se treningu Aktivne Hrvatske, prijavite se za vježbanje na www.aktivnahrvatska.hr i postanite dio novog hrvatskog sportskog uspjeha.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se