Finalni trening

Nogometaši i rukometaši sjajna su potpora vježbačima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aktivna Hrvatska najavljuje stotine vježbača.

Vježbajte s nama na sutrašnjem finalnom treningu sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Trg bana Josipa Jelačića sutra će, 14. rujna u 17 sati biti veliko vježbalište. Na treningu se očekuju stotine vježbača, a za trening se možete prijaviti putem službene web-stranice www.aktivnahrvatska.hr.

Pogledaj i ovo PR VELIK ODAZIV VJEŽBAČA Borna Ćorić, Renata Sopek i 200 Zagrepčana pozvali na aktivnu jesen

Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba vodit će zanimljiv 50-minutni trening kojem mogu pristupiti svi punoljetni građani. Partneri projekta Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija Hrane na raspolaganju su svim vježbačima za besplatno savjetovanje.

Vježbači će imati prilike i razmijeniti iskustva s brojnim hrvatskim sportašima, među kojima su nogometaši GNK Dinamo, rukometaši PPD Zagreb i brojni drugi.

Svi vježbači dobit će HEP-ove majice, paket proizvoda za njegu tijela NIVEA, a za osvježenje bočicu Mg Mivele – vode vašeg srca. OTP banka poklanja šilterice i lopte. Vježbači će probati zalogaj Omegola, a prostirke za vježbanje kao i posebno iznenađenje priprema Decathlon, u čijoj sportskoj opremi vježba tim Aktivne Hrvatske. Vježbači će dobiti i primjerak Jutarnjeg lista, časopise Men's Health i Lijepa&Aktivna.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene