Mrs.Carter show

Ako još niste kupili kartu za Beyonce, sada je zadnji čas!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najava koncerta pop dive Beyoncé oduševila je brojne fanove u Hrvatskoj, pa je tako od početka prodaje ulaznica 6.02.2013.g prodano više od 75% kapaciteta Arene!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video! Beyonce dobila po guzi: Fan prešao svaku granicu!

U prodaji je ostalo još samo 4000 ulaznica! Obzirom na veliki interes, u vrlo kratkom roku očekujemo SOLD OUT koncerta.
Za njezin prvi koncert na turneji koji će održati u Beogradu 15.04.2013.g.ostalo je ispod 500 ulaznica i pitanje je trenutka kada će koncert biti rasprodan!

Najveći fanovi već su osigurali svoje mjesto i sada sa kartom na sigurnom mjestu čekaju njezin nastup. Svima koji još nisu kupili ulaznicu preporučamo da to naprave čim prije !

>> Beyonce besprijekorna: 'Nitko ga nije vidio osim mog supruga i mame'

U prodaji je ostalo:

PL 2 - PARTER - 370 KN
PL 3 - VIP LOŽA - 800 KN
PL5 - SJEDENJE 2 - 360 KN
PL 6 - SJEDENJE 3 - 330 KN
PL 7 – SJEDENJE 4 - 220 KN

Beyonce na vrhuncu slave

Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena, objavila je četiri # 1 samostalna albuma te prodala više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad je osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja. Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.

Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe, te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući kombinaciji privlačnosti i otmjenosti što je čini umjetnicom budućnosti.
"Beyoncé ima veličanstvenu potrebu za zabavljanjem", rekao je Ben Ratliff iz New York Timesa, a Chantal Eustace iz Vancouver Sun-a je napisao: “Demonstrirajući svoje mnoge umjetničke talente, Beyoncé besprijekorno upliće teatralnost u svoje glazbene izvedbe. "

16. veljače HBO će emitirati premijeru Life Is But A Dream – intimni dugometražni dokumentarni film koji je Parkwood Entertainment režirala i producirala Beyoncé. Film prikazuje dosad nezabilježen pristup o događanjima iza pozornice

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene