Sjajan provod!

'Ajmo plesat' - Petra Kovačević u Shamballi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zaplešite uz Petru Kovačević u Shamballi! Mlada nada hrvatskog glazbenog neba i zvijezda vrućeg ljetnog hita Ajmo plesat velikim će koncertom otvoriti popularni zagrebački klub nakon ljetne pauze. Atraktivne plesačice, zarazni plesni ritmovi DJ Trzana i prepoznatlivi Petrin glas očekuju Vas ove subote u zagrebačkom klubu.

Zvijezda vrućeg ljetnog hita 'Ajmo plesat', taletirana osamnaestogodišnja pjevačica Petra Kovačević priprema prvi veliki samostalni koncert u zagrebačkoj Shamballi! Uz vruće domaće i strane glazbene hitove u subotu 21. rujna, prelijepa pjevačica otvorit će popularni zagrebački klub nakon ljetne stanke i najaviti uzbudljivu novu sezonu.

>> Petra Kovačević - 18 joj je godina i zovu je hrvatskom Beyonce!

Pogledaj i ovo showbuzz Mlada pjevačica PETRA SE OBOŽAVA KUPATI U TOPLESU Golišava pjevačica uživa na samotnoj plaži

“Veselim se svom prvom samostalnom koncertu i jako sam uzbuđena. Sa svojim timom marljivo radim na svim detaljima. Svaki dan imam plesne i pjevačke probe i nadam se da će svi oni koji dođu biti zadovoljni i da će se dobro provesti. Vidimo se se u Shamballi!.” – izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.

Mladu glazbenicu iz Novalje zatekli smo u studiju njenog producenta Branimira Mihaljevića. Petra i Branimir marljivo rade na njenoj novoj pjesmi koja će uskoro biti predstavljena. Vesela plesna pjesma, zaraznog ritma i teksta zasigurno će brzo ući u uho slušateljima diljem Hrvatske.“jedva čekam da završimo novu pjesmu i jako sam nestrpljiva da ju svi poslušaju. Zaljubila sam se na prvo slušanje, Branimir je napravio odličan aranžman, a upravo završavamo i sve oko spota za pjesmu.”

Mlada pjevačica iz Novalje ističe se stasom i glasom a njezina vesela ljetna pjesma Ajmo plesat postigla je veliki uspjeh i zavrtjela se na svim najboljim partijima ovog ljeta. Petra se glazbom bavi od ranog djetinjstva, a posljednjih godina intenzivno radi na usavršavanju i pripremanju za glazbeni svijet.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene