Zabava za pamćenje

2Cellos počeli s koncertnim spektaklima: Slijedi pulska arena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2CELLOS su koncertom u Varaždinu započeli dugoočekivanu hrvatsku turneju, odnosno nastupe na kojem izvode i nove pjesme objavljene na albumu 'IN2ITION'.

Posljednje dvije večeri oduševili su oko 9000 obožavatelja i to u varaždinskoj Areni i osječkom Gradskom vrtu!

Pogledaj i ovo showbuzz Bit će spektakl 2Cellosi uzbuđeni - bliži se koncert u Puli!

Sretni i pomalo uzbuđeni što konačno kreću na turneju na domaćem terenu, Luka i Stjepan, s istim su žarom svirali od prve do posljednje pjesme. S obzirom na to koliko ih je puta publika zvala na bis, našalili su se da je možda najbolje da ponove još jednom sve pjesme jer ipak imaju samo dva albuma. Vrhunac večeri dogodio se kada su dečki pozvali publiku da im se pridruži ispred pozornice i tako im imogućili da se osjećaju ko na odličnom rock koncertu.

No sa zadnjim potezima gudala u Varaždinu, euforija nije završila. Red dužine nekoliko stotina metara, ispraznio se tek nakon dva sata, kada su svi obožavatelji dobili ono što su htjeli - fotku i potpis – najpoznatijeg čelističkog dvojca, za kojim luduju milijuni. Naravno, za to iskustvo nije bio zakinut ni Osijek, baš kao i za jednu pooosebnu izvedbu 'Ne dirajte mi ravnicu+ kojom su pokazali da uistinu sa svojim instrumentima mogu sve.

Za druženje neće biti zakinuta ni publika u gradovima u kojima će zasvirati ovoga ljeta! Sljedeća postaja na turneji je pulska Arena, 3.srpnja , a nakon toga 11.kolovoza Zadar!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene