uskoro

2Cellos gosti Andrei Bocelliju u Areni Zagreb

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još mjesec dana ostalo je do velikog glazbenog spektakla – koncerta Andree Bocellija 29. studenoga

Na pozornici Arene Zagreb pridružit će mu se neka od najvećih hrvatskih imena po kojima smo poznati u inozemstvu pa ćemo na koncertu imati priliku vidjeti Zagrebačku filharmoniju, Akademski zbor „Ivan Goran Kovačić“, sopranisticu svjetskog glasa, Lanu Kos, te svjetski popularni 2Cellos.

Pogledaj i ovo showbuzz velika čast Lana Kos se pridružuje Andrei Bocelliju u Zagrebu

Špancirfest 2014: Fenomenalni 2Cellos i Urban oduševili Varaždin!

'Ovim putem želio bih najaviti da će se na pozornici s Andreom Bocellijem pridružiti i naš najpoznatiji dvojac 2Cellos. Izuzetno mi je drago da je tvrtka Editus nakon višemjesečnih pregovora s menadžmentom uspjela dogovoriti koncert koji će dugo ostati u pamćenju publike. Na koncertu će nastupiti naši najveći istaknuti umjetnici poznati diljem svijeta i upravo iz tog razloga s ponosom možemo najaviti da će ovo biti najveći glazbeni spektakl godine',
istaknuo je Alen Ključe.

Lani Kos ovo neće biti prvi put da će zapjevati s ovom velikom talijanskom zvijezdom. Naša poznata sopranistica i Andrea Bocelli zapjevali su zajedno prošle godine na proslavi stogodišnjice veronskog opernog festivala u Areni Verona i oduševili prisutne.

Na poziv Andree Bocellija, na pozornici će mu se pridružiti i svjetski popularni dvojac – violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos. Virtuozi na violončelu, koji su oduševili cijeli svijet svojim obradama, razveselit će sve prisutne suradnjom s još jednom glazbenom zvijezdom.

Ne propustite ovaj glazbeni događaj godine 29. studenog u Areni Zagreb. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak media centara te putem sustava eventim.hr
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene