Celloverse

2 Cellos imaju novi album i novi spot - Vrijedi poslušati

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dečki iz 2 Cellosa objavili su i najnoviji spot za pjesmu 'Live and Let Die'!

U prodaji je 'Celloverse' - treći, dugoočekivani album popularnog dvojca 2CELLOS.  Jučer je objavljen i najnoviji spot za pjesmu 'Live and Let Die' Paula McCartneyja na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang.

Pogledaj i ovo showbuzz PROMOCIJA HRVATSKE SJAJNA VIJEST: 2CELLOS u Riju!

U siječnju ove godine, prošle su točno četiri godine od objavljivanja spota 'Smooth Criminal' na YouTubeu koji ih je lansirao u zvijezde. Ukupna brojka njihovih službenih video uradaka na YouTubeu popela se do sada na čak vise od 100 milijuna pogleda.

2Cellos dobili svoj dan u Japanu!

Pred Lukom i Stjepanom je bogata koncertna godina, ove su godine već odradili nekoliko koncerata u Australiji,  u Japanu su proslavili proglašenje njihovog dana – naime 20.1. je ondje proglašen '2CELLOS danom', a to je bila i sjajna prilika za proslavu njihovog rođendana.

Novi album uključuje 13 pjesama. Album su producirali Luka Šulić i Stjepan Hauser te koproducent Filip Vidović. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Do sada smo s novog albuma imali prilike čuti 'The Trooper Overture', 'Thunderstruck' te 'I Will Wait'.

Svoj prepoznatljiv pečat i energičnu izvedbu podarili su i jednom plesnom hitu - za  posljednji spot i singl odabrali su Aviciijev hit 'Wake Me Up'. U spotu nas naši slavni virtuozi vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih satova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su  momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini. Spot je snimljen u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije iz Pule.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene