15 godina Nove TV

TIP TOP Zvijezde pokazale svoja najbolja izdanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mjeseci priprema urodili su sjajnom zabavom. Zvijezde Nove TV slavile su 15 godina televizije, a tko je sve zablistao pogledajte u našoj galeriji.

Najgledanija televizija u Hrvatskoj Nova TV velikim partijem proslavila je 15 uspješnih godina rada, a zabavljalo se na Zagrebačkom velesajmu uz brojne poznate goste iz društvenog života.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP kakve noge! Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

Zvijezde Nove TV u Photo Boothu: Pogledajte atmosferu s partija sezone!

Zvijezde serije Kud puklo da puklo, Mirna Medaković i Momčilo Otašević, nisu propustile fotografirati se u Photo Boothu Nove TV rezerviranom za šaljive fotografije.

Jelena Peričin: Mini koktel haljina za dubrovačku živu barbiku

Party nije propustila ni zvijezda serije 'Stella' Sementa Rahhard koja je zablistala u tamno plavoj satenskoj haljini, baš kao i Vanda Winter u crvenom. Bile su tamo i zvijezde prve sezone showa Tvoje lice zvuči poznato – Minea i Sanja Palić-Picukalić. Prijateljice su bile modno usklađene u crveno crnim tonovima. Zgodna je bila i glumica Jelena Perčin, koja je pojačanje u novoj sezoni Kud puklo da puklo, u koktel rozoj haljini.

Ekstravagantna je bila pjevačica Maja Šuput koja je stigla u kombinezonu afričkog printa. Poznata po svojem provokativnom izgledu, Maja ni ovaj put nije ostala nezamijećena.

 

Party moze sluzbeno poceti # novatv

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Inače, na partiju goste zabavljaju zvijezde prve sezone showa Tvoje lice zvuči poznato - Andrea Andrassy kao Michael Jackson i Baby Dooks kao PSY.

Detalje donosimo sutra u prilogu u inMagazina. Nikako ne propustite!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene