loša iskustva

Unakazili se gotovo do neprepoznatljivosti: "Napokon mogu micati licem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako holivudske zvijezde sve manje posežu za botoksom, neki su s njime toliko pretjerali u prošlosti da su im se lica potpuno izobličila pa su jedva sličili sami na sebe.

Sharon Osbourne

Pogledaj i ovo showbuzz Željeli ostati mladi UNIŠTENE KARIJERE Sve zbog plastičnih operacija

"Mislim da je botoks najbolje stvar proizašla iz kozmetičke kirurgije", rekla je jednom 64-godišnja Sharon Osbourne. Stručnjaci se slažu da je Sharon u jednom periodu pretjerala. Sharon nije dugo bila na "botoksiranju" stoga joj se vratila ekspresija lica.

Nicole Kidman

Iako joj se lice često mijenja, glumica nije nikada priznala da se pomlađivala kod estetskog kirurga. "Jednom sam probala botoks, nažalost, ali sam prestala i sada mogu napokon ponovno micati licem", rekla je 49-godišnja Kidman još 2013. godine. Nicole kaže da ima besprijekornu kožu jer se kloni sunca, ne puši i uvijek sa sobom ima kremu za sunčanje.

Daryl Hannah

Glumica koje je svoju karijeru okrunila mnogim kultnim ulogama, nakon duže pauze pojavila se u Tarantinovom "Kill Billu". Iako su svi hvalili njenu besprijekornu glumu, 56-godišnja Daryl je naišla na kritike zbog izobličenog lica. Stručnjaci smatraju da se Hannah nepotrebno "zatezala" te si je stavljala filere u obraze i usne.

Meg Ryan

U vrijeme kada je snimala romantične komedije, 55-godišnja Meg je bila ultimativna slatka djevojka iz susjedstva. Krajem devedesetih, Meg si je počela "raditi" na licu ne bi li zadržala mladolik izgled, no pretjerala je. "Peglala je" bore i povećala usne, a lice joj se promijenilo do neprepoznatljivosti. Pisalo se da joj je opsesija estetskom kirurgijom uništila karijeru.

Lara Flynn Boyle

Zbog nove sezone kultnog Twin Peaksa, mnogi su se prisjetili prekrasne 47-godišnje Lare koja je glumila Donnu. Nakon što se borila s anoreksijom krajem devedesetih, Lara si je botoksom i ostalim operacijama gotovo unakazila lice. Navodno je pretjerivala jer se smrtno bojala da joj mlađe kolegice ne "otmu" svaku ulogu.

Melanie Griffith

Glumica je nedavno priznala da nije primijetila da je pretjerala s botoksom i drugim estetskim zahvatima sve dok joj drugi nisu počeli govoriti da je više ne prepoznaju. To ju je jako pogodilo, pa je otišla kod drugog kriruga i zamolila ga, kaže, da spasi sve što je njegova kolegica tijekom godina zeznula. 59-godišnja Griffith je dodala da se nada kako sada izgleda prirodnije.

Mickey Rourke

Glumac je dokaz da ni muškarci nemaju granicu. I 64-godišnji Mickey Rourke s godinama je postao ovisnik o estetskim zahvatima. Mickey Rourke je promijenio bradu, povećao donju usnicu i obraze te je lice nekoliko puta zategnuo ekstremnim face liftingom i botoksom.

Madonna

Iako se približava 60. godini, pop diva i dalje nema boru na licu. No izgleda umorno i natečeno što je znak, kažu stručnjaci, nekoliko loše napravljeni operacije i pretjeranog ubrizgavanja botoksa. O estetskim korekcijama, Madonna nikada nije htjela pričati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene