Nitko nije čuo za njih

Misterij koji muči Hollywood! Gdje su nestali?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok jedni neprestano puno stranice medija, od drugih jednostavno nema ni traga ni glasa i zato se s pravom pitamo - gdje su nestali?

Brendan Fraser

Pogledaj i ovo showbuzz ne pristaju na sve Žale li sada? Mogli su se lako proslaviti, a oni su to glatko odbili

Ovaj se glumac ima s čime pohvaliti. Na spomen njegovog imena mnogi u glavi odmah vide mumiju, ali kultni film nije jedini njegov uspjeh. Film "Crash" osvojio je tri Oscara, no obožavatelji su ga malo manje krenuli hvaliti nakon filma "Ferry Vengeance". Tu negdje, Fraser se povukao sa scene. Zaredale su se neke beznačajne uloge, nitko nije pisao o njemu niti pitao za njega tako da je on prvi na listi onih za koje se pitamo – pa gdje su nestali?

Katherine Heigl

Ova je plavuša osvojila i muške i ženske nakon uloge doktorice Izzie Stevens u seriji 'Uvod u anatomiju'. Nakon toga, dobila uloge u filmovima 'Knocked Up' i '27 Dresses' koji su čak postigli veliki uspjeh. No, njezin je najveći problem njezin karakter. Njezino se ime često puta našlo među onima glumcima s kojima nitko ne želi raditi i možda je to razlog zašto je već dugo nismo vidjeli na filmskom platnu. Ove godine će se pojavit u jednom TV filmu i trileru 'Unforgettable'.

Rick Moranis

Filmovi 'Spaceballs', 'Istjerivači duhova' i 'Draga, smanjio sam djecu' obilježili su osamdesete i devedesete i Rick Moranis bio je glumac za kojeg su svi mislili da nikada neće napustiti svijet filma. No, za razlozi njegovog odlaska itekako su opravdani.
Godine 1991. Moranisu je od raka dojke preminula supruga nakon čega je odlučio pauzirati karijeru kako bi se pobrinuo za djecu. Uzeo je pauzu dugih šest godina, a tek tada je samo ponekad posuđivao glas u crtićima i video igrama.

Jack Nicholson

Jack je bio i još uvijek je jedna od najvećih legendi koji su dio Hollywoodske kreme glumaca. Od svojih ranih dana i filma 'Easy Rider' pa sve do klasika 'About Schmidt', 'Something's Gotta Give' i 'The Bucket List' Jack Nicholson svojom je glumom očarao je mlade i stare. Ipak, nekako je sve stalo. Od filma 'How Do You Know' nije glumio niti u jednom značajnom filmskom naslovu. Naravno, krenule se glasine da je od glume odustao jer se bori protiv neke opake bolesti.

'Neću raditi više, ne želim više biti dio tog svijeta. Mladi žele gledati eksplozije i bombe, a ja ne želim raditi takve filmove', kratko i jasno rekao je Jack u jednom intervjuu.

Chuck Norris

U stvari je jedno od mogućih objašnjenja da Chuck uopće nije nestao s filmskog platna nego se samo kreće toliko brzo da ga mi uopće ne vidimo. Jedina novija uloga koja je vrijedna spomena je ona u filmu 'The Expendables 2' koji je sniman 2012., a od tada je veću slavu postigao svim forama koje je stvorio Internet. Iako se okušao i u pjevačkim vodama kad je snimao naslovnu pjesmu za svoj show 'Walker, Texas Ranger' shvatio je da to baš nije za njega. Čini se da se ipak pronašao u političkim vodama i to je razlog zašto ga više ne gledamo na filmskom platnu. Ipak, nitko ne osjeti da ga nema jer je Internet pun Chucka Norrisa.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene