Život na cesti

FOTO I oni su nekad bili beskućnici!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za njih uistinu vrijedi ona - preko trnja do zvijezda!

Svi misle da je život bogatih i slavnih lagodan te im mnogi zavide, no nije sve današnje zvijezde život pazio i mazio. Neki od njih su prolazili kroz teška vremena prije nego što su postigli zavidni uspjeh u Hollywoodu, pa su tako u svojim počecima čak i živjeli bez krova nad glavom.

Pogledaj i ovo Carmen Electra - 9 Prepoznajete li je? Najnovija snimka seks-simbola 90-ih ozbiljno je zabrinula sve koji su je vidjeli, što se to događa s ljepoticom koju svi znaju zbog crvenog kupaćeg kostima?

Šokantne transformacije – operacije koje su ih vinule u nebesa!

Halle Berry

Kad je imala 21 godinu, glumica Halle Berry živjela je u utočištima za beskućnike dok je pokušavala izgraditi holivudsku karijeru, usprkos neslaganju njezine majke.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, dok joj je bilo 18 godina, živjela je po dnevnim boravcima poznanika i stranaca kako bi izgradila karijeru u Hollywoodu.

Sam Worthington

Prije nego li je dobio ulogu u filmu 'Avatar', glumac Sam Worthington živio je u autu. Auto je kupio novcem kojeg je dobio nakon što je prodao sve što posjeduje.

Lil' Kim

Slavna reperica Lil' Kim živjela je na cesti u njujorškom Brooklynu nakon što ju je otac izbacio iz obiteljske kuće.

Carmen Electra

Glumica Carmen Electra ostala je bez krova nad glavom kad joj je bilo 20 godina, a tadašnji dečko je bio krivac za njezinu situaciju budući da joj je ukrao svu ušteđevinu i pobjegao.

Sylvester Stallone

Poznati glumac Sylvester Stallone 1970. bio je beskućnik u New Yorku koji je spavao po autobusnim stanicima, nakon što više nije mogao plaćati unajmljeni stan. No spas je došao u obliku oglasa za ulogu u soft porniću pa se sa zarađenih 200 dolara uspio ponovno 'podići na noge'.

Jim Carrey

Kad je majka glumca Jima Carreyja oboljela, Jim je odustao od školovanja kako bi se brinuo za nju. Ubrzo je njegova obitelj morala živjeti u kombiju neko vrijeme.

Hilary Swank

Roditelji glumice Hilary Swank rastali su se kad joj je bilo 13 godina, nakon čega su ona i majka preselile u Los Angeles zbog njezine želje da postane glumica. Živjele su u autu, a audicije su dogovarale preko javnih govornica, sve dok nisu skupile dovoljno novca za unajmljivanje stana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene