Kol'ko para, tol'ko muzike

Nema džabe ni u stare babe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznato je da svim zvijezdama koje nastupe na poluvremenu Super Bowla teku med i mlijeko, sada će se situacija malo promjeniti!

Nastup na poluvremenu Super Bowla znači drastičan porast prodaje nosača zvuka i ulaznica za koncerte. Velike face to jako dobro znaju, upravo zato, Madonna,  Beyonce, Paul McCartney i Bruce Springsteen, nastupali su potpuno besplatno.

Pogledaj i ovo Travis Kelce jedva je stajao na nogama! Pijanog dečka Taylor Swift pridržavali dok je pokušavao pjevati poslije velike pobjede, oduzeli su mu čak i mikrofon!

Kako javlja Wall Street Journal, NFL (National Football League)sada od potencijalnih izvođača traži da plate za svoj nastup! NFL svoju odluku opravdava brojkama. Prošle godine, poluvrijeme, koje je rezervirano za glazbene zvijezde, gledalo je preko 115 milijuna ljudi, što je za 3 milijuna više gledatelja.

Da dobijete dojama koja je to masa gledatelja, za usporedbu navodimo da je prošlogodišnju dodjelu Oscara gledalo oko 44 milijuna ljudi a Grammy oko 29 milijuna.

Nakon nastupa na poluvremenu Super Bowla, zvijezde su potpisivale 'masne' sponzorske ugovore i zarađivale gomile novca.

Produkcija tih desetak minuta show programa u poluvremenu strahovito je skupa, međutim, to uopće ne brine NFL jer su prošle godine zaradili, 9 milijardi dolara i tako postali najprofitabilnija sportska liga. 

U posljednje vrijeme šuška se kako bi Rihanna mogla biti sljedeća zvijezda na poluvremnu Super Bowla. Biti će zanimljivo vidjeti koja će se zvijezda uhvatiti novčanika i iskeširati novac za vlastiti nastup! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene