451674
451674
451674
451674
451674

'Kad me ostavio zbog 15-godišnjakinje htjela sam umrijeti'

  • , 27.09.2016., 17:10
  • Autor:
  • komentara

Zvijezda legendarne sapunice 'Dinastija' progovorila je o traumatičnom razvodu.

 
 
 
 
Linda Evans (FOTO:Getty)
Linda Evans (FOTO:Getty)

Glumica Linda Evans planetarnu slavu stekla je ulogom Krystle Carrington u legendarnoj seriji 'Dinastija'. Iako joj je slava mnogo toga u životu donijela zbog nje je puno i izgubila, a o svemu je otvoreno progovorila u knjizi 'Recipes for Life'.

Iza zvijezde omiljene serije 80-ih su dva razvoda, a onaj od Johna Dereka koji ju je ostavio zbog 30 godina mlađe djevojke potpuno ju je shrvao zbog čega je pala u depresiju.

John Derek i Linda Evans (FOTO:Getty)

'Kad me ostavio zbog Bo, koja je tada imala 15 godina, željela sam umrijeti. Tada mi je to bila najgora stvar na svijetu koja mi se mogla dogoditi, život bez Johna. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mješavina stvari', otkrila je Lida.

Danas joj je, kako kaže, drago zbog svega jer ju je upravo John nagovarao da se odrekne karijere.'Da sam ostala s njim ne bih prihvatila ulogu u 'Dinastiji' i upoznala muškarce koje sam voljela nakon njega', kazala je glumica koja je danas prijateljica s bivšim ženama svog bivšeg supruga.

Dinastija (FOTO: Getty)

'Da je John izabrao loše žene, ne bih bila prijateljica s njima.To što više niste s nekim, ne znači da ga više ne volite zbog onog zbog čega ste se zaljubili u njega. To samo znači da nije funkcioniralo, a ako ne funkcionira, ne ostajete u braku. A to opet ne znači da te osobe trebate potpuno izbaciti iz svog života, kazala je zvijezda 'Dinastije' za FOX News nakon svega što je doživjela u životu.


'Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmjerite svu energiju samo na sebe i prestanete razmišljati o prošlosti. Kad počnete razmišljati o budućnosti, možete imati divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima', istaknula je Lida.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se