Lud zbunjen normalan

Biznismen iz Londona i povratnik iz Amerike - Hoće li išta prodati?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nove epizode popularne humoristične serije osim starih već svima omiljenih likova donijeli su nam i neke nove.

Imamo priliku upoznati Bahru Bureka, osebujnog scenaristu i TV producenta koji se vratio iz Londona, te kojeg u seriji utjelovljuje Zlatan Zuhrić Zuhra.

Pogledaj i ovo Tatjana Šojić Svjetski uspjeh Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

Nove epizode serije LUD, ZBUNJEN, NORMALAN: Najluđa sezona ikada!

Burek je došao kod Faruka s idejom i scenarijem za TV seriju, te vrlo brzo kreću u snimanje. Seriju treba i prodati, tako da ovaj tandem ulazi i u pregovore s televizijskom kućom, a kako će proći snimanje prve epizode i hoće li uspjeti seriju na kraju nekom i prodati, tek ćemo vidjeti u uzbudljivim novim nastavcima serije.

'Glumiti u novoj sezoni 'Lud, zbunjen, normalan' mi je bilo jedno sasvim ugodno iskustvo, a prije svega mi je izuzetna čast i zadovoljstvo glumiti s Mustafom Nadarevićem kojega iznad svega jako cijenim i za kojega osobno mislim da je najbolji glumac ovih prostora. Što se tiče atmosfere na setu, ona je genijalna, a ekipa neponovljiva. U seriji glumim Bahru Bureka čiji se lik ni po čemu posebnom ne ističe. Zanimljiv je lik, producent koji snima seriju, jedno osvježenje u seriji', izjavio je Zuhra.

Osim Zuhre, u ulozi Čombetovog brata koji se vraća iz Amerike, možemo vidjeti glumca Ljubomira Bandovića. Koje sve peripetije će izazvati Kufe, te kako će se snaći u Sarajevu nakon povratka iz Amerike, vidjet ćemo u premijernim nastavcima osme sezone koju gledatelji svakodnevno imaju priliku pratiti od ponedjeljka do srijede nakon serije Kud puklo da puklo na Novoj TV. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene