Prelijepa zvijezda

Zvijezda balkanskog Cannesa – Zrinka se pokazala u punom sjaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I službeno je otvoren Sarajevo Film Festival, a naša zvijezda s lakoćom je zasjenila i meksičku zvijezdu Gael Garciu Bernala.

20.Sarajevo Film Festival (SFF) otvoren je projekcijama filmova 'Pasja ljubav' redatelja Alejandara Gonzaleza Inarritua, omnibusa 'Mostovi Sarajeva' čiji su autori trinaest europskih redatelja te islandskog ostvarenja 'O konjima i ljudima' koje je režirao Benedikt Erlingsson.

Pogledaj i ovo showbuzz Zrinka blista Naglašena ženska ljepota naše zaljubljene glumice

Sarajevo Film Festival: 'Bio sam na mnogim festivalima, ali nigdje nije kao u Sarajevu'

Ovogodišnje jubilarno izdanje najznačajnije regionalne filmske smotre do 23. kolovoza publici će ponuditi rekordnih 247 filmova iz 60 država kroz 19 programskih cjelina a organizatori očekuju kako će ih pogledati i više od 100 tisuća ljubitelja filmske umjetnosti.

Posebni gost ceremonije otvaranja 20. SFF-a bio je sada već čuveni meksički glumac Gael Garcia Bernal koji u 'Pasjoj ljubavi' igra naslovnu ulogu. Bernalu su organizatori uručili nagradu 'Počasno srce Sarajeva' za izvanredni doprinos filmskoj umjetnosti. Priznanje 'Počasno srce Sarajeva' ove su godine dobili i dizajnerica i redateljica Agnes B. (Agnes Trouble) za potporu razvitku SFF-a te bosanskohercegovački redatelj Danis Tanović.

 

No zvijezda na crvenom tepihu svakako je bila naša trenutno najuspješnija glumica Zrinka Cvitešić koja je zablistala u narančaskoj haljini.

Duge kose i besprijekornog tena, bila je prava vizija na balkanskom Cannesu. Pažnju su plijenile i producentica SARTR-a Sabina Šabić i njena kći Sara kosu su stigle odjevene u haljine sašivene od palestinskih zastava kako bi pogdjetile na tešku situaciju u Gazi i na stradavanja nevinih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene