441317
441317
441317
441317
441317

EMOTIVNI MAMIĆ: Odlazim! Događaji s mojom kćeri prelili su čašu

  • , 24.06.2016., 15:16
  • Autor:
  • komentara

Zoran Mamić objavio je da napušta Dinamo, a objasnio je da je razlog svemu potonji događaj tijekom kojeg je njegova kći završila u pritvoru.

 
 
 
 
Zoran Mamić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)
Zoran Mamić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Zoran Mamić izašao je danas pred novinare, kako bi obavijestio javnost da napušta Dinamo. Otkrio je da odlazi zbog obiteljske situacije. Događaji koji su se dogodili s njegovom kćerkom, prelili su čašu i on dalje ne može.

'Posljednji događaji s mojom kćeri prelili su čašu. Imao sam tešku godinu, to smo izgurali, ali ne mislim da bih mogao dalje. Zbog obitelji sam odlučio', rekao je Mamić. Odlazi u Saudijsku Arabiju, a na mjestu trenera Dinama naslijedit će ga Zlatko Kranjčar.

Tijekom pressice, Mamić se zahvalio svim djelatnicima Dinama. Emocije nije skrivao. Da podsjetimo, Nina Mamić privedena je zbog slanja prijetećih poruka svom bivšem dečku i njegovoj majci. 

Tužba je na kraju povučena, a mlada studentica puštena iz pritvora.

Nina i Vanja Mamić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se