Nova epizoda

Zora dubrovačka: Velika svađa Jane i Martina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte što vas čeka u večerašnjoj epizodi Zore dubrovačke.

ZORA DUBROVAČKA

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

24. veljače 2014.

20.10 sati

Prošlo je tjedan dana i svi su uzbuđeni jer je došao dan svadbe. Judita želi poštovati tradiciju te se odluči udati u konavoskoj nošnji. I dok se Judita sa ženskim dijelom obitelji sprema u Magdaleninom stanu, a Maro, kum Pero i Šiško u kući u Konavlima, Matija dolazi u konobu Borisu uručiti pozivnicu za vjenčanje. Boris je iznenađen, uvjeren je da ju šalje Maris.

Spremajući se za poslovni put i tražeći stvari, Martin zamalo otkrije papir koji je Jana sakrila – nalaz koji potvrđuje da je trudna. Martin nudi Jani da pođe s njim, no ona ga odbija izgovarajući se da mora posjetiti bolesnu majku.

No, zapravo, jedva čeka da Martin ode te odlazi u posjet Borisu, koji ju grubo odbija, što Janu slomi te je ona sve sigurnija da je neželjeno dijete samo problem koji treba riješiti.

Deša je zgrožena time i nastoji nagovoriti Janu da ne donosi lakomislene odluke. Istovremeno, Dešini nalazi pokažu da je ona potpuno zdrava te da ne postoje prepreke za njenu trudnoću. U trenutku sreće, Deša shvaća da je problem možda u Filipu... 

Martin se neplanirano vraća kući te shvaća da nema Jane. Odlazi u bolnicu kod Magdalene gdje doznaje da Jana uopće ne posjećuje majku i da mu cijelo vrijeme laže. Martin suočava Janu s njenim lažima te ju fizički napada. Jana se odluči obraniti od pomahnitalog supruga te mu zaprijeti pištoljem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene