Filip poljubi Dešu

Priznaje da je trudna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Zora dubrovačka' večeras na Novoj TV od 20.05 sati donosi nova uzbuđenja. Doznajte radnju večerašnje epizode.

'Zora dubrovačka', 6.11.2013.

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Deša je izgubila dijete

Rocco želi objasniti Juditi zašto ju je poljubio te joj priznaje da je zaljubljen u nju. Judita mu odgovara kako će ona vječno voljeti Mara.
Dživo nudi Deši novac da ode iz Dubrovnika i zauvijek šuti o svemu, no ona mu sa zgražanjem vraća novac i govori mu da ne želi ništa od njega.

Rocco saznaje da je Maro odveden u logor i dolazi Juditi s tom viješću. Ona je duboko potresena i odbija prihvatiti strašnu istinu, a Rocco se pretvara da je pun sućuti i tjera Juditu da se suoči s realnošću.


Dijana kreće u potragu za Šiškom koji je krenuo tražiti sina te ga pronalazi na cesti i ispričava mu se što ga je optužila za Marov nestanak. Dok započinje novi napad na Dubrovnik, Dijana tješi Šiška, koji je i dalje uporan u svojoj potrazi za sinom. Šišku je sve lošije te se na kraju sruši u nesvijest.

Zabrinuta za Šiška i Dijanu, Matija se iskrada iz konobe i dolazi k Deši u bolnicu. No, kad saznaje da Dijana nije kod Šiška, Matija istrčava van iz bolnice

Kako bi je zaštitio, Filip odvodi Dešu u skladište samostana, gdje je, u trenutku strepnje poljubi. Deša prekida Filipov poljubac, a on inzistira da mu konačno prizna koji je razlog njenog stalnog odbijanja.

Deša mu prizna da je trudna, ali Filip ne stigne reagirati jer ih Alex dolazi spasiti. Deša je u strahu od Filipove reakcije.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene