Nova epizoda

VIDEO 1.10.1991. - Trenutak kada se sve promijenilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi glazbeno dramski spektakl na ovim prostorima i prva dramska serija koja nas vodi u ratni Dubrovnik već je u prvoj epizodi privukla mnogo pažnje. A nakon prve dramatične epizode, evo što vas čeka u sljedećoj!

Zora dubrovačka autorice Jelene Veljače, koja se snima pod redateljskom palicom Branka Ivande, premijeru prve epizode doživjela je u nedjelju navečer u 20 sati. Nove epizode Stelle očekuju svake nedjelje!

Pogledaj i ovo showbuzz Strast i suze... Razočarana i shrvana odlazi na majčin grob

>> Ujutro 1.10. 1991 užas je zadesio grad stoljetne kulture - No, rodila se i ljubav!

Prvu dramsku seriju iz vremena Domovinskog rata publika je s nestrpljenjem iščekivala. U nedjelju navečer je svaku od tih TV premijera gledalo više od 650 tisuća gledatelja.

Evo što se odigralo u drugoj epizodi!

Maro odahne kad shvati da je Judita dobro. Žure u grad, gdje Maro saznaje da su mu roditelji u opasnosti. Za Juditu se pobrine Lukša, i Deša koja joj sanira ranu. Deši je teško jer ju je Dživo jutros bezdušno napustio kako bi bio uz svoje. U vili Menčetić nastane panika kad shvate da nema Judite, a rat je počeo. Na užas Maris, ni Dživo nije spavao kući. Judita konačno stiže, i po prvi put laže roditeljima ne otkrivajući da je noć provela u Marovom zagrljaju.

Šiško je odlučan da ostane na Grudi, unatoč tome što je čitavo selo otišlo za Dubrovnik. Dijana se plaši. Dolazi Maro i, dok uvjerava oca da trebaju napustiti Grudu, granata pada na njihovu kuću. Svjestan da je zbog njegove tvrdoglavosti Dijana umalo stradala, Šiško pristaje napustiti Grudu. Međutim, u zadnji trenutak se predomišlja.

Judita moli Janu da ode s njom do konobe, jer se želi uvjeriti da je Maro sretno stigao. Jana je odbija i Judita sama bježi iz kuće svom dragom. Jana je izda i kaže sve Dživu i Maris. Dživo ljutit dolazi po kćer u konobu.

Deša se brine za sve brojnije ranjenike i prognanike iz zaleđa, gdje rat bjesni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene