Zora Dubrovačka

Maro se nađe u rukama nasilnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi zanimljivi zapleti čekaju vas u Zori dubrovačkoj.

Prošlo je pet mjeseci. Maris se i dalje nada Borisovom povratku te provodi dane željno ga čekajući na terasi Vile Menčetić. Posjećuje ju Slaven koji ne donosi dobre vijesti, no Maris mu ne dopušta da odustane od potrage.

Pogledaj i ovo showbuzz Svadbena zvona Romantična prosidba u Zori dubrovačkoj!

Dživo je sretan s Adelom i oni planiraju budućnost. Dživo radi na njihovoj kući u Konavlima, a Šiško mu se dolazi ispričati. Muškarci se napokon pomire.

Romantična prosidba u Zori dubrovačkoj!

Deša je sretna jer je dobila novi posao. Iznenadi se kad sazna da je Tonko potegnuo veze da joj pomogne, no ne zamjera mu. Odlazi u bolnicu po radnu knjižicu gdje sreće Julijanu koju okrivi da joj je podmetnula tablete. Na odlasku, Deša susreće Filipa. Emocije između njih i dalje su jake, no Deša se pravi hladna i suzdržana i brzo odlazi... Julijana je zabrinuta jer vidi da Filip i dalje pati za Dešom.

Petar u Janinoj sobi u samostanu zatiče malog uplakanog Luku te razočarano shvaća da je Jana napustila svog sinčića. Navečer dolazi k Maris, koja se šokira kada ga ugleda s djetetom u naručju.
Maro odvodi Juditu i Zoru pokazati im staklenik sa cvijećem, iznenađenje koje je spremao kako bi se pobrinuo za svoju obitelj.

Judita i Zora su oduševljene i odluče se ubrzo vratiti u Konavle. Maro je presretan i pun daljnjih poslovnih planova. No, noću ga napadnu nasilnici...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene