Zora dubrovačka

Zora dubrovačka - Maris je shrvana jer napušta Dživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U večerašnjoj epizodi serije 'Zora dubrovačka' u 21.05 sati na Novoj TV pogledajte nove trenutke ljubavne priče koja je osvojila gledatelje.

Donosimo sadržaj večerašnje epizode serije 'Zora dubrovačka'

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Deša odbija Filipovu pomoć!

Judita se i dalje opire odlasku u Italiju i Jani ponudi dogovor koji ona ne može odbiti. Obitelj Knego kreće prema Gružu ukrcati se na brod koji isplovljava iz Grada, a prijateljice se zamijene za jakne te se na brod, umjesto Judite, ukrcava Jana.

Maris je shrvana jer napušta Dživa koji ostaje u Dubrovniku. Iako će je brod odvesti na sigurno, osjeća veliku bol jer ostavlja supruga.

Filip, čije srce sve više i više osvaja Deša, nagovara je da otiđe iz Dubrovnika. Ipak, ona mu odluči prkositi i ipak ostati u Gradu. U Gružu pronalazi Juditu s kojom, nakon novog napada na Dubrovnik, odlazi u bolnicu.

Ljubavna priča između Deše i Dživa se nastavlja. Deša je rastrgana između razuma i osjećaja. Dživo se pojavljuje u bolnici kako bi provjerio kako je Deša i je li Jana među ranjenicima, misleći da je ostala u Gradu. Judita zamoli Dešu da ne otkrije njezinom ocu da je svoje mjesto na brodu dala Jani.

Maris doživljava veliki šok i ne može vjerovati svojim očima kad vidi da s njom ne putuje njezina kćer, već Jana. Traži od nje objašnjenje, koje Jana ne želi dati.

Maris je uvjerena da je cjelokupna situacija Janino maslo te zatraži od kapetana Borisa da okrene brod i hitno ga vrati nazad u Dubrovnik. Kapetan odbija zahtjev i prema Maris se ponese prilično odrješito.

 

Seriju 'Zora dubrovačka' gledajte večeras od 21.05 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene