Zora dubrovačka

Ljubav i strast pronalazi u zagrljaju drugoga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deša i Maris jako vole, ali ne dobivaju ljubav koju žele... tek na kapaljku.

Maris (Vanesa Radman) je napaćena žena koju je muž zanemarivao emocionalno već 20 godina. No, u vihoru rata, u tim nemogućim okolnostima, ipak pronalazi ljubav i strast s kapetanom Borisom (Amar Bukvić).

Pogledaj i ovo showbuzz Pratite i vi Najuspješnija nova serija ikada!

Iako je Maris u braku s Đivom (Alen Liverić) koji je pak vara s Dešom (Jelena Perčin), tako da će ljubavni trokut uskoro postati i četverokut.

Upravo nas uzbudljivi ljubavni trenuci očekuju ovaj tjedan u seriji 'Zora Dubrovačka'!

Evo i što vas čeka u novoj epizodi u ponedjeljak:

U Vili Menčetić se produbljuje jaz između Magdalene i Dživa, kojem Magdalena otvoreno prigovara zbog preljuba. Judita odlazi u konobu do Dijane pitati za vijesti o Mar, ona i Dijana ne uspijevaju ostvariti radio-vezu s Marom, ali se konačno zbliže.

Za to vrijeme, na terasu konobe stiže Dživo, od kojeg se Judita skriva. Ipak, Dijana ga uspije potjerati prije no vidi Juditu. Tugu zbog nemogućnosti javljanja Maru, ubrzo zamjenjuje sreća - Šiško se iznenada vraća s ratišta u grad.

>> On je i otac i suprug i zavodnik!

>U konavoskim brdima, Maro želi utješiti uplašenu Matiju i poklanja joj Juditin šal. Matija postaje nevino, djetinje zanesena Marom. Njih dvoje nesigurno napreduju prema gradu. Iako ne zna pravi razlog Dešine potresenosti, Filip čini sve kako bi je utješio. Deša, potaknuta iskrenim razgovorom s Filipom, daje Dživu ultimatum – ako želi biti s njom, mora je oženiti. No, pod izgovorom ratne situacije, Dživo odlučuje ostati sa Maris.

Boris primijeti da mu se Maris predaje preko volje te ju izbacuje iz kabine i otkazuje dogovor. Ipak, kasnije se predomisli i ponudi Maris da će je vratiti u Dubrovnik, ako napuste skupa brod po noći nasred pučine. Maris, iznenađena njegovom gestom, pristaje na ponudu te kreće na put tijekom kojeg otkrivamo da Boris nije onakav kakvim se prikazuje. Nitko osim Jane ne zna da su njih dvoje otišli s broda...

Judita se nastavlja zbližavati s Dešom. Njih dvije odluče iskoristiti sunčano prijepodne i okupati se u moru. Deši je to jedini sretni trenutak otkako se posvađala s Dživom, koji je u međuvremenu saznao od Anice da je Jana na brodu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene