Nova epizoda

Zora dubrovačka: Jana shvaća tko je njezin otac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pročitajte što vas čeka u večerašnjoj epizodi Zore dubrovačke.

ZORA DUBROVAČKA
20.10 sati

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

Jana shvaća da je Petar Menčetić njen otac, ali ne smogne snage kazati mu istinu, pogotovo zato što zna da on o tome ne zna ništa. Potresena saznanjem, samo ga obavijesti da je Magdalena na umoru. Martin je oduševljen njenim pravim podrijetlom i ne prestaje govoriti o tome, no Jana više ni sama nije sigurna što će učiniti.

Šiško i dalje zamjera Dijani njenu bliskost sa Dživom, a usput saznaje da je Dživo kupio njegovu zemlju. Šiško doživi živčani slom i zakune se da će napraviti sve da mu stane na kraj. Judita je posebno potresena svađom, koja utječe i na njen i Marov odnos.
U Dešinom stanu, Vilim uspije oraspoložiti Dešu što ga ohrabri da ju poljubi. Deša ga tjera od sebe i moli da joj se više nikad ne pojavljuje pred očima.

Boris bdije ispred Marisinog stana i zaziva ju, no Maris ga tjera te on i dalje očajava zbog njihova prekida. Matija se zbližava s tajanstvenim Nikolom koji, nakon što joj pomogne urediti konobu, krade novac od Dživa. Dživo to shvati, a Matija odluči preuzeti krivicu. Nikola se pojavljuje na vratima, priznaje sve Dživu i uspije ga, uz Matijinu pomoć, nagovoriti da 'odradi' dug.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene