Uzbudljiv nastavak

Deša odlazi iz Zagreba jer misli da Filip ima drugu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Misteriozna Filipova ljubavnica u biti je njegova prijateljica, skrbnica njegovog nećaka. No Deša, ne znajući to, odlazi iz Zagreba slomljena, u uvjerenju da Filip ima drugu.

Pokušava se sabrati i nastaviti normalno funkcionirati, ali joj baš i ne ide. Vilim ju želi oraspoložiti te ju poziva na piće, na što Deša pristaje.
Maro nije oduševljen činjenicom što će biti s Dživom pod istim krovom. Judita ga moli za malo strpljenja, jer ne može ostaviti oca samog.

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

'Jana je sad konačno došla na svoje'

Maro popušta i Dživo postaje njihov gost dok se ne oporavi.
Matija traži Dživa da ju zaposli u konobi jer želi zarađivati i biti neovisna. Dživo se nećka, ali na kraju pristaje. Matija dolazi u konobu gdje zatiče nepozvanog gosta.

Dijana dolazi u posjet i njeguje bolesnog Dživa. On joj, pod utjecajem rakije i vrućice, otvara dušu te se dotaknu zajedničke prošlosti. Šiško navraća u kuću taman u trenutku da sve krivo shvati.

Jana se razočara kad shvati da je Nuša umrla. Slučajan susret s njenom prijateljicom Danicom da joj nadu da bi ipak mogla saznati nešto o ocu, ali i Danica ju grubo odbija.

Jana odlazi u bolnicu, no ni tamo nema sreće. Gloria joj laže kako ne postoji ni jedan zapis o njenom rođenju. Jana je nesretna i duboko razočarana razvojem situacije pa Martin odluči uzeti stvar u svoje ruke. Odlazi u Župni ured i umalo ulovi Gloriju na djelu, odlučila je uništiti svaki trag o Janinom ocu...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene