Doznajte detalje

Zora dubrovačka: Borisovo stanje se pogoršava!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U večerašnjoj epizodi serije 'Zora dubrovačka' u 21.10 sati na Novoj TV pogledajte nove trenutke ljubavne priče koja je osvojila gledatelje.

Zora dubrovačka:

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Deša izbaci bijesnog Dživa iz stana - Srami se svega što je s njim imala

Maro i Judita stižu gliserom na Šipan kod Nade. No, usprkos nagovaranju, Nada odbija poći s njima za Dubrovnik. Maro i Judita odluče prenoćiti na otoku te u lijepoj uvali zaljubljeni par provodi noć vodeći ljubav.

>>> 'Zora dubrovačka': Talentirana Mirna Medaković u seriji utjelovljuje Anicu Prkačin!

Deša na groblju svoje majke susreće oca Tonka koji joj savjetuje da ne napravi istu grešku koju je on učinio. Deša odbija daljnji razgovor s njim te odlazi ljuta. Kad je Filip nakon napornog dana doprati kući, Deša mu ponudi da nakratko ostane. Filip shvati Dešinu naklonost doslovno i krene je poljubiti, no ona ga odbija.

Budući da je Maris to molila, Magdalena pristaje pomoći Borisu i čuvati njihovu tajnu, iako ne odobrava njegovu prisutnost u kući. Obje moraju lagati ispred Dživa, koji je sve više frustriran, sumnjičav i neugodan, jer ima osjećaj da više nitko u kući ne obraća pozornost na njega. Borisovo stanje se pogoršava te Magdalena govori Maris da trebaju liječničku pomoć jer bi Boris u protivnom mogao umrijeti. Maris je primorana pozvati doktora te u tu svrhu odlazi u bolnicu gdje nalazi Filipa i moli ga da joj učini uslugu i spasi Borisa. Nakon što sazna o kome se radi, Filip joj oklijeva pomoći...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene