Zora dubrovačka

Adela zatiče promrzlu i omamljenu Dešu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zapleti Zore dubrovačke postaju sve napetiji.

Dok Borisa i dalje peče savjest jer nije zaštitio Maris od Martina te uporno stražari pred njenom zgradom, Maris uspijeva nagovoriti Juditu da je ostavi samu te se Judita, pogođena majčinom nesrećom, povjerava Maru i u njemu nalazi utjehu.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Sraz Borisa i Martina zakomplicirat će sve

Matija čuje Nikolin razgovor s nekom ženom i pomisli da ju vara. Kreće se suočiti s njim, ali, kad ga ulovi s buntom novčanica, shvaća da je on čitavo vrijeme mulja te se posvade. Nikola je moli da razgovaraju, ali ona to odbija. Naposljetku ga prati, saznaje da se sastaje sa Božom te zaključi da je Nikola kriminalac.

Jana posjećuje majku i oduševi se kada vidi da joj je bolje. Nakon što Magdalena otkrije Jani pravi razlog zbog kojeg je tajila Janinog oca, Jana poludi i plane na majku, nakon čega Magdaleni postane loše.

Primirje između Dživa i Šiška ne traje dugo. Nakon mnogo ispijenih čašica rakije, Dživu izleti da ga je Dijana s njim prevarila. Šišku se pomrači um. Susretne Dijanu, konfrontira ju i saznaje da je to istina. Ostaje potpuno šokiran i iznevjeren.

Pogođena i uzrujana Julijaninom posjetom, Deša gubi kontrolu pred Glorijom te izgovori stvari koje ne misli. Shvaća da je pretjerala, ali nema snage boriti se s tim te pije tablete u nadi da će joj one ublažiti bol. Adela zatiče promrzlu i omamljenu Dešu i ugleda otvoren ormarić s jakim lijekovima te shvaća da nešto nije uredu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene