Twitter fotka

FOTO Bono i Jeremić zajedno pozirali

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Srpski političar i predsjednik Opće Skupštine Ujedinjenih naroda Vuk Jeremić na Twitteru se pohvalio susretom sa frontmenom grupe U2 Bonom Voxom.

Poznat po tome da na Twitteru objavljuje fotografije susreta sa brojnim političarima i umjetnicima koje upoznaje na brojnim putovanjima, srpski političar pohvalio se i druženjem s Bonom Voxom.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Najisplatljiviji potez života' Zbog Facebooka on je najbogatiji roker na svijetu!

>> 'Nitko ne bi trebao umrijeti od ignoriranja problema'

Zagrljeni i s osmijesima na licima, podigli su tri prsta u zrak, a fotografija je u kratkom vremenu prikupila popriličan broj lajkova.

Jeremić i Bono pozirali su na humanitarnom događaju u organizaciji banke Morgan Stanley u New Yorku, za podršku bolnicama u Srbiji.

Inače, Vuk Jeremić na Twitteru se našao i u središtu nekoliko kontroverzi. Tako je komentirao kako ga film 'Hobit' podsjeća na situaciju na Kosovu, a nakon oslobađuće presuda generalima Gotovini i Markaču ušao je u žestoku raspravu s Gotovininim odvjetnikom Lukom Mišetićem.

Također, Bono Vox poznat je po svom angažmanu u Sarajevu tijekom rata u BiH, ali i poslije njega, kada je digao glas protiv opsade Sarajeva. Svojevremeno je s Lucianom Pavarottijem otpjevao i pjesmu 'Miss Sarajevo', a posjeduje i BiH putovnicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene