Za ljepotu treba patiti

'Ne mogu disati' STEZNIK može stvoriti velike probleme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dodijeljeni su još jedni Zlatni globusi. DiCaprio i Lady Gaga zasjenili su sve, no i ostale zvijezde oduševile su objavama na društvenim mrežama.

Nije lako njima parirati. Leonardo DiCaprio i Lady Gaga zasjenili su sve ostale zvijezde koje su prije, tijekom i poslije dodjele Zlatnih globusa žarile i palile društvenim mrežama. Zato zaslužuju nadoknadu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

DiCaprio i Lady Gaga - kamere snimile urnebesnu reakciju

Glumica i komičarka Rachel Bloom objavila je urnebesni video u kojem pleše u stezniku i korzetu, a na kraju zaključuje: 'Ne mogu disati'. Sjajna je i Julia Louis-Dreyfus sa svojim duhovitim statusom na Twitteru, dok je Viola Davis svih rastopila selfiejem sa kćerkicom. Ellen DeGeneres počela je kampanju za Leonarda DiCaprija i njegovog Oscara, dok je Liev Schreiber pripremu za dodjelu odradio uz stihove mlade Selene Gomez, 'Good for You'.

Očekivala se svađa, no one su napravile nešto sasvim suprotno!

Voditeljica Wendy Williams pohvalila je savršenu Jennifer Lopez, dok je Cher bila oduševljena Lady Gagom. Isto je napravila i Kim Kardashian, pohvalivši Gagin izgled. America Ferrera i Eva Longoria su, s druge strane, napravile selfieje za pamćenje, a Kelly Rowland oduševljena je glumicom Taraji P. Henson, koja je dobila Zlatni globus za sjajno odrađenu ulogu Cookie u seriji 'The Empire'.

 

It's the Sexy Golden Globey Song.

A video posted by Rachel Bloom (@racheldoesstuff) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene