(ne)Glamurozno

FOTO Izdanja koja su 'podigla obrve'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatni globusi bila su prava prilika za 'zagrijavanje' i pripremu za Oscare. A što su odabrale zvijezde? Pogledajte cijelu galeriju - i dobre i loše odabire!

Zlatni globusi prošli su u znaku najvećih dobitnika – filma 'Američki varalice' i '12 godina ropstva', a osim o dobitnicima pričalo se i haljinama. Evo što su nosile poznate dame!

Pogledaj i ovo Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Pokušao se sakriti Njihovo ljubljenje nije svima bilo simpatično: Antoniju je ovo bilo kao da izvode erotske radnje

Premijera trbuščića na crvenom tepihu!

Zvijezda filma 'Vuk s Wall Streeta' Margot Robbie nosila je bijelu Gucci haljinu koja joj je stajala kao salivena. I mlada glumica Jennifer Lawrence opet je pokupila simpatije na crvenom tepihu u haljini Dior Haute Couture. Julia Roberts je riskirala i odjenula prilično neobičnu haljinu za crveni tepih – nosila je kreaciju Dolce&Gabbanne koja je bila nešto potpuno drugačije na crvenom tepihu. Glumica Hayden Panettire izabrala je neobičnu crno-bijelu haljinu, a na listi najbolje odjevenih našla se i Cate Blanchett u neodoljivoj Armani Prive haljini. Sofia Vergara bila je glamurozna u crnoj balskoj haljini s tirkiznim nakitom.

Kritika hvali i zvijzdu filma '12 godina ropstva' Lupitu Nyong'o koja je bila zamijećena u narančastoj haljini s plaštom Ralph Laurena. . Lijepa trudnica Olivia Wilde nije pogriješila u zelenoj uskoj haljini koja je naglasila njezin trbuščić, baš bao i mama troje djece Reese Witherspoon koja je pokazala svoju istreniranu liniju u seksi plavo-zelenoj haljini Calvina Kleina.

Sandra Bullock nije baš najsretnije odabrala trobojnu haljinu s potpisom Prabal Gurung, baš kao i Amy Adams koja je odabrala malo preveliki dekolte za (pre)ležernu haljinu za glamurozan događaj. Ni zvijezda serije 'Girls' Lena Dunhman nije se baš proslavila najsretnijim odabirom – zgodan detalj su tetovaže na leđima. Iako je Heidi Klum uvijek atraktivna, ovaj put je u kreaciji Marchese bila pomalo bezlična. Jacqueline Bisset pomalo je izgledala kao da je zapela u prostoru i vremenu.

Pogledajte i cijelu galeriju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene