Zvijezde Zlatni dvori

ŠTO RADE KAD NE RADE? Celebrity hobiji će vas jako iznenaditi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ojdanić dobru figuru duguje trčanju, koje obožava. Petra Dugandžić bavi se kuhanjem i vrtovima, dok Jan svira.

Zvijezde nove serije Nove TV 'Zlatni dvori' sjajni su u svom prvotnom zanimanju. No, imaju oni i brojne hobije, koji su itekako zanimljivi. Da kreativci ostaju kreativci i u svoje slobodno vrijeme, dokazao je mladi Jan Kerekeš. SimpatičniJan bavi se, uz glumu, i glazbom. Frontmen je benda 'Cold Snap', s kojim je krajem kolovoza otišao i na američku turneju. Njemu se hobi itekako isplati, pa je postao pravi posao. Prošle je godine njegov bend tako potpisao ugovor s američkom izdavačkom kućom iz New Jerseyja. '. 'Prošle godine potpisali smo ugovor s izdavačkom kućom iz New Jerseya - Eclipse Records, tako da su nam koncerti u Americi itekako potrebni. Za prvu turneju, očekivanja su skromna i jednostavna, neka nas čuje što više ljudi. Ovo nam sigurno neće biti zadnja američka turneja', otkrio nam je mladi glumac uoči američke turneje benda. Glazba je tako njegova velika strast.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Za razliku od njega, njegova kolegica Ecija Ojdanić obožava svoj 'sportski' hobi. Ecija, naime, aktivno trenira trčanje, koje zaista obožava. Velika joj je to strast uz glumu. Ecija trčanjem održava i svoju sjajnu fizičku kondiciju. Sigurno barem donekle trčanju duguje zavidnu liniju, koju ima i nakon dvoje djece. Na svom Instagramu otkrila je da se trčanjem bavi čak i kad je na odmoru. Radi se o pravoj ljubavi! Svaka čast!

Posebno je svestrana šarmantna Petra Dugandžić. Poznata je ova glumica i po svojoj duhovitosti, životnom veselju, ali i velikoj kreativnosti. Osim što u životopisu ima iza sebe zavidna ostvarenja, Petra je i sjajna kuharica i vrtlarica. Sadi povrće, cvijeće, a nedavno je na svom prekrasnom balkonu ugostila i svoje kolegice iz serije. Sigurni smo da ih je počastila nekom svojom delicijom, budući da jako voli kuhati. Osim toga, Petra voli uređivati interijere, a posebno su zanimljivi neki od stolaca koje je kreirala. Bravo Petra.

Ne propustite novu seriju Nove TV, 'Zlatni dvori', koja s emitiranjem počinje u utorak 6. rujna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene