Prinova stiže

Slavlje u obitelji! Otac Gorana Navojca čeka dijete u 70. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poduzetnik Zlatko Navojec ponovno će postati otac. Njegova 49-godišnja partnerica Rajka je u visokom stupnju trudnoće.

Poduzetnik Zlatko Navojec sa svojom partnericom Rajkom dobit će ove godine dijete. Inače, gospodin Zlatko otac je naših poznatih glumaca Bojana i Gorana. 70-godišnji poduzetnik za 24sata je potvrdio da će ponovno postati otac, no nije želio duže komentirati sretnu vijest. Njegova 49-godišnja partnerica Rajka navodno se povjerila bliskim prijateljima te je trenutno u visokom stupnju trudnoće. Bojan Navojec nije htio ništa govoriti o prinovi, pa je sve preusmjerio na svog oca.

Pogledaj i ovo Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV bit će ovo dobra sezona TLZP-a! Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

Zlatko i Rajka su navodno jako dugo željeli bebu. Da stvar bude zanimljivija, upoznali su se preko Mire, majke Gorana i Bojana, a Rajkine rođakinje. Zlatko je tako oženio rođakinju svoje bivše supruge. Rajka i Zlatko glase kao uspješni poslovni ljudi, a bave se uzgojem holštajnskih konja za preponski sport.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene