Posljednja želja

Žena koju je volio Freddie Mercury: Tajna koja neće biti otkrivena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talent Freddieja Mercuryja nikada neće izblijediti, no sada se javila i žena za koju je tvrdio da je 'ljubav njegovog života'.

Legendarni frontmen grupe Queen, Freddie Mercury, otkrio je svoju posljednju želju ženi za koju je govorio da je 'ljubav njegovog života' i to nekoliko dana prije smrti.

Pogledaj i ovo showbuzz Srcedrapajuće Ovo su posljednje riječi koje je Freddie Mercury uputio fanovima prije svoje tragične smrti

Radi se o Mary Austin koja je prije dvadeset godina obećala kako će pokupiti njegove posmrtne ostatke i osnijeti ih na tajnu lokaciju.

>> Nakon 22 godine otkrili gdje je sahranjen slavni pjevač?

Mary je držala to obećanje i mjesto gdje je odložena njegova urna nije otkrila niti njegovim roditeljima, piše Daily Mail. Kada je nadgrobna ploča podignuta na groblju Kensal Green u zapadnom Londonu na kojoj stoji njegovo pravo ime - Farrokh Bulsara - otkrivena prije mjesec dana, njegovi su obožavatelji pomislili da su konačno saznali gdje je njegovo posljednje počivalište.

Freddie je svoje bogatstvo ostavio Mary

No Mary Austin, žena kojoj je Freddie ostavio imanje vrijedno 20 milijuna funti u zapadnom Londonu te devet milijuna funti u novcu, kategorički tvrdi da se Freddie ne nalazi tamo. 'Nije želio da ga itko iskopava, kao što se događalo s nekim slavnim osobama.

Znao je da obožavatelji mogu biti opsjednuti. Želio je da njegov grob ostane tajna i tako će i biti', rekla je Austin koja je urnu u tajnosti zakopala. 'Nisam željela da itko posumnja što radim. Rekla sam da idem na zatezanje lica. Bilo je jako teško pronaći pravi trenutak. Jednog jutra iskrala sam se iz kuće s urnom. Moralo je to biti nekog sasvim običnog dana, tako da posluga ništa ne posumnja', kaže.

Ostali članovi benda nisu mogli prihvatiti to što je Mary naslijedila njegovu imovinu. Kada je Freddie umro, suočila s velikom ljubomorom. 'Mislila sam kako mi je Freddie ostavio prevelik teret i mislila sam da se s tim neću moći nositi. Upozorio me je da će kuća biti veći izazov nego što sam svjesna. Zahvalna sam mu što me na to upozorio, jer sam se brzo sudarila s velikom ljubomorom', sjeća se Mary.

'20 smo godina živjeli pod istim krovom'

Njegova radna soba ostala je ista kao kad je bio živ: u njoj je veliki klavir, na kojem je skladao neke od svojih najvećih hitova, uključujući i 'Bohemian Rhapsody' s albuma 'A Night at the Opera' iz 1975, te antikni namještaj kojega je obožavao. 'Gdje god se okrenem sjećanja su na njega. Čujem neku posebnu pjesmu i preplave me emocije. 20 smo godina živjeli pod istim krovom', ispričala je Mary.

‘Freddie je bio zabavan. Viđala sam ga ozbiljnog samo kad je radio na pjesmama.' Poslije šest godina njihove veze tijekom kojih ju je zaprosio, zatim objavio je da je gay, počeo je mijenjati partnere i živjeti poročno, no njegova ljubav prema Mary nikad nije prestala. Obećanje koje mu je dala nikada neće prekršiti. 'Nikada nisam izdala Freddieja dok je bio živ. I neću ga izdati ni sada', poručila je Mary.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene