Priznao

ON TROŠI, ONA ŠUTI 'Zaista se događa da smo nekad potpuno tanki sa novcem'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Željko Joksimović priznao da često pretjeruje u trgovinama

Slavni pjevač Željko Joksimović priznaje da kada je shopping u pitanju, ponekad jednostavno nema mjere. Kako kaže, najviše novaca ipak ode na instrumente, no ima sreće što njegova supruga razumije njegovu strast.

Pogledaj i ovo showbuzz Ništa ne kupuje Prijatelj okarakterizirao Beyonce: 'Ona je jedna od najškrtijih osoba koje znam'

 

 

Retki su neradni vikendi :) Pozdrav iz Venecije

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

 

'Zaista se događaa da smo nekad potpuno tanki sa novcem, ali to je sve zbog mog ulaganja u instrumente, jer mi je važno da muziku stvaram i interpretiram sa najboljom opremom. Volim imati kvalitetne stvari i to puta tri', priznao je Željko za Blic.

'Obožavam jesti ribu i plodove mora, tako da jako puno novca trošim i na hranu, a tu je i garderoba koju također volim kupovat', dodaje.

 

 

#robinzoniranje

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

 

Željko i njegova supruga, popularno TV lice, Jovana Joksimović već su četiri godine u braku, a osim što ima razumijevanja kada je novac u pitanju razumijevanja ima i kada su obožavateljice u pitanju.

'Moja supruga zaista ima razumijevanja za sve. Njoj ne smeta kada se obožavateljice fotografiraju sa mnom, a s druge strane i s njom se slika jako puno ljudi i ja to razumijem', kaže.
E pa, blago njemu!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene